Iepure cu mirodenii

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2014 | 788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de iepure(spate,pulpe)
  • 1/2 l de vin alb
  • 250ml apa+apa pentru fiert
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 crengute de salvie
  • 2 frunze de davin
  • 4 catei deusturoi
  • sare
  • piper
  • 6 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu mirodenii:

Am spalat carne bine,am pus-o intr-un bol mare,in care am adaugat toate mirodeniile,si usuroiul curatat si taiat in doua,in afara de ulei de masline,am pus si vinul si apa,am mestecat bine si am lasat la rece,acoperit cu o pelicula,timp de doua ore.Puteti sa lasati si o noapte.

Intr-o tigaie am incins uleiul,am pus carnea si am prajit-o bine pe toate partile,la foc rapid.Am pus apa cat cuprinde si am lasat sa fiarba circa 2 ore la foc mic,intorcand din cand in cand.

Practic trebuie sa stea la foc pana scade toata apa,daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata verde,sau cu mujdei de usturoi si mamaliguta....sau o garnitura de cartofii....in fine....fiecare cum vrea si cum ii place!!!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Iepure cu mirodenii-0
Iepure cu mirodenii-1
Iepure cu mirodenii-2
Iepure cu mirodenii-3
Iepure cu mirodenii-4
Iepure cu mirodenii-5
Iepure cu mirodenii-6
Iepure cu mirodenii-7

COMENTARII (16)

Alina26

Alina26 1

19.02.2014, 14:25

multumesc!!

Micutza Luana

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:23

buuun

Alina26

Alina26 1

24.02.2014, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!