Shaorma cu de toate

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Sep 2020 | 1149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa d eporc
  • boia de ardei dulce
  • ghimbir pudra
  • sare
  • piper
  • turmenic
  • usturoi pudra
  • ulei de masline
  • coriandro
  • Maioneza
  • 2 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura dulceata de ardei
  • 2 linguri smantana
  • usturoi pudra sau 1 catel zdrobit
  • cartofi prajitit
  • salata
  • rosii
  • castraveti murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu de toate:

Intr-un bol amestecam condimentele impreuna cu uleiul adaugam carnea de porc(care eu am taiat-o felii ca pentru snitele)am amestecat si am lasat la rece 1 ora.

Adaugam carnea in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.(in tava am adaugat 200 g de gusa taiata felii)

Intre timp curatam cartofi si ii prajim(eu am ales sa ii fac la cuptor)

Intr-un bol amestecam galbenusul crud cu cel fiert(sa nu fie foarte fiert pentru ca nu se sfaramiteaza bine)adaugam mustarul,zeama de lamaie si in fir subtire ulei in functie de cata maioneza dorim.

Maioneza am impartito in 3 boluri,am adaugat intr-un bol 2 linguri smantana,usturoi,amestecam pana ce se omogenizeaza,in celalalt bol dulceata de ardei iute,1 lingura smantana.

Ungem o lipie cu maioneza simpla,fasii de carne,cartofii,sos picant si sos de usturoi,salata ruptabucati,castraveti,rosii si rulam cat mai strans.

La capete o strangem cu folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc