Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 3205 vizualizari

 

Cat de bune au fost,as mai papa o portie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1-2 fire ceaa verde
  • marar proaspat
  • pesmet cat cuprinde
  • vegeta, piper, boia dulce
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan:

Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte.


Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se pune intr-un castron, adaugam parmezanul, ceapa verde tocata cat mai marunt, oul, semintele de susan, mararul verde tocat marunt si se pune pesmet pana cand compozitia devine putin mai groasa.


Se adauga si condimentele dupa gust,amestecam si incepem sa formam chiftelele.


Intr-o tigaie de ceramica punem ulei, prajim chiftelele pe ambele parti si le scoatem pe un servet de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.


TIPS-URI

1

Se servesc cu mujdei de usturoii cu smantana si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:29

Bya Ralu 1

02.06.2015, 09:52

-Licurici- 1

12.06.2015, 10:27

Arata fooooaaarte bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa si dovlecei