Bayram

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 12.06.2011

RETETE9
PRIETENI1
Retete

Briose cu fulgi de ciocolata

In Dulciuri la 14 Oct 2011

 Faina se amesteca impreuna cu praful de copt. Se mixeaza bine ouale cu zaharul, uleiul, zaharul vanilat, cu smantana si cu laptele. Se adauga faina si fulgii de ciocolata si se mixeaza pana la omogenizare. Se pune in formele de briose care au fost tapetate cu hartie si se umplu cel mult...

Mancare de fasole verde!

In Mancaruri de post la 14 Oct 2011

Fasolea se spala, se curata si se pune la fiert cu apa si putina sare, cand este fiarta se scurge de apa. In alt vas se caleste ceapa taiata cubulete si se adauga fasolea. Se prajeste pana se duce zeama, se potriveste de sare si se adauga mararul tocat marunt!  Pofta buna!  

Briose cu ciocolata

In Prajituri la 13 Oct 2011

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga oule se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina, praful de copt si esenta si se amesteca pana cand aluatul capata consistenta unei smantani care curge.  Punem hartiute in forma de briose, luam cu lingura din aluat si...

Carne de vita cu rosii

In Vita la 21 Iun 2011

Se spala carnea si se taie cubulete apoi se pune la fiert ( sa fie acoperita de apa). Rosiile se curata si se taie cubulete. Usturoiul se piseaza. Cand incepe sa fiarba carnea se ia spuma de deasupra si apoi se adauga rosiile si sarea (dupa gust). Cand scade apa cam la jumatate se adauga...

Paine de casa

In Piine la 19 Iun 2011

Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia, sarea si apa si se framanta, se adauga apa pana se dezlipeste aluatul de pe maini apoi se adauga putin ulei, se mai framanta putin si se lasa sa creasca. Se ia aluatul si se taie in 4 parti egale,. Se modeleaza sub forma de batoane. Se impletesc 2...

Tarta cu cirese

In Dulciuri la 17 Iun 2011

Se pune faina intr-un castron, untul rece se incorporeaza cu furculita ( nu folositi mana pentru a framanta), pana cand compozitia are aspectul unor firmituri mari de paine. Se stropeste apoi cu apa rece in care s-a diluat sarea si se amesteca cu furculita in sens circular. Aluatul se strange in...

Paine cu ou

In Piine la 13 Iun 2011

Se taie painea felii. Intr-un vas se bate oul. In alt vas se pune laptele. Feliile de paine se dau prin lapte apoi prin ou si se prajesc in ulei pana se rumenesc. Daca doriti puteti presara zahar peste ele.

Pancakes

In Dulciuri la 12 Iun 2011

Se amesteca faina cu zaharul, praful de copt si cu un praf de sare. Untul se topeste, se amesteca cu laptele si cu galbenusurile de la oua si se adauga peste faina. Albusurile se bat pana se omogenizeaza apoi se adauga peste compozitie. Se pune si putina esenta de vanilie (rom) se amesteca totul...

Pizza pe felii de paine

In Pizza la 12 Iun 2011

Se unge tava cu unt, feliile de paine se trec prin lapte si apoi se aseaza in tava. Sucul de rosii se amesteca cu putina sare, piper si cimbru apoi se toarna peste paine. Se taie pieptul de curcan si pulpa de vita cubulete (cantitatea o alegeti voi), apoi se amesteca cu oul batut si cu...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 14.10.2011

Briose cu fulgi de ciocolata

publicat la 14.10.2011

Mancare de fasole verde!

publicat la 13.10.2011

Briose cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Leu

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]