Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Ciocan pentru carne
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:52
la 09:04
de bucatarasa 1
ieri la 22:09
de Constelatialeu 9
ieri la 17:06
de laura_n 7
ieri la 15:59
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Caty
vasimur
Sidy
MotanLaOale
ROXU 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...