alinutza88

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 19.02.2012

RETETE6
PRIETENI44
Retete

Placinta cu mere

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Ouale se freaca cu zaharul pana se face o spuma, se adauga uleiul, laptele, praful de copt si zaharul vanilat. Se pune apoi faina putin cate putin. Se framanta o coca potrivit de tare. Se lasa un pic sa se odihneasca. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Amestecam apoi merele...

Urzici cu ou

In Mancaruri de legume la 6 Iul 2012

Se curata urzicile si se fierb pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert de scurg de zeama (nu o aruncati) si se maruntesc fie in blender fie pe un tocator cu cutitul. Intr-un vas se pun cele 3 linguri de ulei si se calesc urzicile, se adauga sarea piperul si o cana din zeama rezultata in urma...

Cornulete super fragede

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute. Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc...

Gogosica infuriata

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se dizolva drojdia intr-o cana cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc, se adauga ouale, laptele caldut, drojdia dizolvata, zaharul vanilat, esenta de rom si praful de sare. Se incorporeaza totul prin miscari circulare. Pentru a face aluatul mai fraged adaugati 8...

Crema caramel

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se pun intr-o cratita laptele cu vanilia si zaharul. Se tine la inceput la foc mic pana se topeste zaharul, se da apoi la foc mai mare si se lasa sa dea in clocot. Se bat intr-un castron ouale atat cat sa se amestece bine albusul cu galbenusul. Peste acestea se toarna incet, amestecand mereu,...

Rulada cu ciocolata

In Dulciuri la 3 Mar 2012

BLAT: se iau cele 4 oua, se separa albusurile de galbenusuri.Se bat spuma albusurile cu praful de sare. Separat batem galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar,adaugate pe rand,pana se topeste zaharul si devine ca o spuma. Se incorporeaza galbenusurile in albusuri amestecandu-se cu o spatula...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 06.07.2012

Chec cu lamaie

publicat la 06.07.2012

Placinta cu mere

publicat la 06.07.2012

Urzici cu ou

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]