Retete prezentate pe intelesul tuturor
Cod în sos dulce acrișor
Data:11.02.2015Codul se taie bucăţi, se presară cu puţină sare, se lasă să stea 10-15 minute, apoi se dau... articol complet
Salată picantă cu piept de pasăre
Data:05.02.2015Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde... articol complet
Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry
Data:04.02.2015Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi... articol complet
Porc cu mere la cuptor
Data:03.02.2015Usturoiul se pisează cu sare se freacă bine cu puţin ulei, apoi se adaugă boia, chimen... articol complet
Pizza quatro formaggi
Data:30.01.2015Blatul de pizza se întinde într-o tavă unsă cu ulei. Se întinde pe toată suprafaţa sos de... articol complet
Iepure cacciatore
Data:29.01.2015Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se... articol complet
Tarte cu brânză feta și ardei roșu
Data:28.01.2015Margarina la temperatura camerei, se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând. Se adaugă făina... articol complet
Pulpe de cocoș cu mazăre la cuptor
Data:27.01.2015Pulpele de cocoş se pun la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune. Se fierb timp de 45 de... articol complet
Carne de porc și cârnați de casă cu roșii la cuptor
Data:23.12.2014Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează carnea tăiată cubuleţe şi... articol complet
Scutecele lui Iisus
Data:22.12.2014Foile de plăcintă de taie pe jumătate, cât să fie pe dimensiunea unei tăvi. Fiecare foaie... articol complet
Slănină la sare
Data:19.12.2014Într-un vas se pune un strat de sare grunjoasă, apoi bucata de slănină, cu şoriciul în... articol complet
Ton caramelizat
Data:18.12.2014Tonul se curăţă şi se taie rondele. Rondelele de ton se presară cu sare, ghimbir ras,... articol complet
Pomana porcului
Data:17.12.2014Atât carnea cât şi organele de porc se taie cubuleţe. Într-un vas cu ulei, se prăjesc mai... articol complet
Cârnați picanți din carne de porc
Data:16.12.2014Carnea de porc şi slănina se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu condimentele şi... articol complet
Ceafă de porc marinată la grătar
Data:15.12.2014Ceafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se... articol complet
Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată
Data:09.12.2014Se amestecă făina cu praful de copt, ghimbirul, nucşoara, scorţişoara, cuişoarele. Mierea... articol complet
Plăcintă cu ciuperci
Data:03.12.2014Ciupercile se taie şi se trag la tigaie. Separat, se căleşte făina în ulei şi se adaugă... articol complet
Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci
Data:02.12.2014Baconul se taie fâşii, iar usturoiul se taie mărunt. apoi se căleşte în două linguri de... articol complet
Omletă cu brânză și măsline
Data:27.11.2014Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei. Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe... articol complet
Somon cu mărar
Data:25.11.2014Fileurile de somon se aşează într-un vas termorezistent, se presară cu sare şi piper,... articol complet