Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Cod în sos dulce acrișor

Data:11.02.2015

Codul se taie bucăţi, se presară cu puţină sare, se lasă să stea 10-15 minute, apoi se dau... articol complet

Salată picantă cu piept de pasăre

Data:05.02.2015

Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde... articol complet

Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry

Data:04.02.2015

Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi... articol complet

Porc cu mere la cuptor

Data:03.02.2015

Usturoiul se pisează cu sare se freacă bine cu puţin ulei, apoi se adaugă boia, chimen... articol complet

Pizza quatro formaggi

Data:30.01.2015

Blatul de pizza se întinde într-o tavă unsă cu ulei. Se întinde pe toată suprafaţa sos de... articol complet

Iepure cacciatore

Data:29.01.2015

Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se... articol complet

Tarte cu brânză feta și ardei roșu

Data:28.01.2015

Margarina la temperatura camerei, se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând. Se adaugă făina... articol complet

Pulpe de cocoș cu mazăre la cuptor

Data:27.01.2015

Pulpele de cocoş se pun la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune. Se fierb timp de 45 de... articol complet

Carne de porc și cârnați de casă cu roșii la cuptor

Data:23.12.2014

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează carnea tăiată cubuleţe şi... articol complet

Scutecele lui Iisus

Data:22.12.2014

Foile de plăcintă de taie pe jumătate, cât să fie pe dimensiunea unei tăvi. Fiecare foaie... articol complet

Slănină la sare

Data:19.12.2014

Într-un vas se pune un strat de sare grunjoasă, apoi bucata de slănină, cu şoriciul în... articol complet

Ton caramelizat

Data:18.12.2014

Tonul se curăţă şi se taie rondele. Rondelele de ton se presară cu sare, ghimbir ras,... articol complet

Pomana porcului

Data:17.12.2014

Atât carnea cât şi organele de porc se taie cubuleţe. Într-un vas cu ulei, se prăjesc mai... articol complet

Cârnați picanți din carne de porc

Data:16.12.2014

Carnea de porc şi slănina se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu condimentele şi... articol complet

Ceafă de porc marinată la grătar

Data:15.12.2014

Ceafa se taie felii de grosimea unui deget. Bucăţile de carne se aşează într-un vas, se... articol complet

Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

Data:09.12.2014

Se amestecă făina cu praful de copt, ghimbirul, nucşoara, scorţişoara, cuişoarele. Mierea... articol complet

Plăcintă cu ciuperci

Data:03.12.2014

Ciupercile se taie şi se trag la tigaie. Separat, se căleşte făina în ulei şi se adaugă... articol complet

Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci

Data:02.12.2014

Baconul se taie fâşii, iar usturoiul se taie mărunt. apoi se căleşte în două linguri de... articol complet

Omletă cu brânză și măsline

Data:27.11.2014

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei. Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe... articol complet

Somon cu mărar

Data:25.11.2014

Fileurile de somon se aşează într-un vas termorezistent, se presară cu sare şi piper,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]