Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Pulpe de pui cu ghimbir și lime

Data:13.03.2017

Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun,... articol complet

Supă cremă de linte

Data:07.03.2017

Usturoiul și ceapa se taie mărunt. Într-un vas suficient de mare se pune uleiul de măsline,... articol complet

Panna cotta cu jeleu de căpșuni și zmeură

Data:01.03.2017

Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Laptele, frișca, zahărul... articol complet

Piept de porc la cuptor

Data:21.02.2017

Pieptul de porc se crestează pe partea cu șorici, astfel încât să se obțină mici pătrate.... articol complet

Pâine cu ceapă și brânză cheddar

Data:14.02.2017

Mozzarella si cheddarul se taie felii subțiri. Ceapa verde se taie mărunt și se amestecă cu... articol complet

Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide

Data:08.02.2017

Se amestecă făina cu cacaua, zahărul și sarea. Se adaugă untul și brandy și se amestecă... articol complet

Doradă cu pesmet și pătrunjel la cuptor

Data:02.02.2017

Peștele se eviscerează și se presară cu sare. Se pisează usturoiul și se freacă cu ulei de... articol complet

Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry

Data:30.01.2017

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au... articol complet

Pulpe de pui tandoori

Data:25.01.2017

Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron. Se presară deasupra condimentul... articol complet

Raita

Data:23.01.2017

Castravetele se dă pe răzătoare. Iaurtul se pune intr-un castron și se condimentează cu... articol complet

Ton pane cu legume dulci-acrișoare

Data:19.01.2017

Peștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin... articol complet

Pachețele cu vită și năut

Data:16.01.2017

Se taie mărunt feliile de bacon, ceapa verde, spanacul, ciupercile și usturoiul. Fără a se... articol complet

Prăjitură cu foi și cremă de ciocolată

Data:12.01.2017

Ouăle se bat cu zahărul până se obține o spumă. Se adaugă uleiul puțin câte puțin,... articol complet

Vin fiert

Data:01.01.2017

Într-o oală se amestecă vinul, piperul, cuișoarele și zahărul. Se omogenizează cu o... articol complet

Glühwein

Data:24.12.2016

Portocala se taie cubulețe. Se stoarce lămâia. Sucul de lămâie obținut se adaugă peste... articol complet

Supă cremă de sfeclă roșie

Data:19.12.2016

Într-o tigaie cu ulei încins în prealabil se pune la călit usturoiul tocat mărunt, apoi... articol complet

Somn african în sos de ardei

Data:17.12.2016

Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși, se curăță de cotor și de semințe și se dau la... articol complet

Focaccia cu măsline și roșii uscate

Data:09.12.2016

În vasul de la mașina de făcut pâine se pune apa călduță, 3 linguri de ulei de măsline,... articol complet

Supă cremă de roșii cu busuioc

Data:07.12.2016

Ceapa se taie solzișori și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil. Se taie cei 2... articol complet

Sardine umplute cu roșii și capere

Data:06.12.2016

După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]