Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune

Data:24.03.2015

Pieptul de curcan se taie cubuleţe. În oala sub presiune se pun 2-3 linguri de ulei şi se... articol complet

Smoothie de afine, kiwi și mere

Data:23.03.2015

Lămâile se storc. Merele se curăţă de cotoare şi se pun în blender, împreună cu... articol complet

Pizza cu piept de pui

Data:20.03.2015

Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă... articol complet

Chec

Data:18.03.2015

Untul, zahărul şi zahărul vanilat se bat cu mixerul. Se adaugă ouăle, pe rând, mixând... articol complet

Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok

Data:16.03.2015

Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la... articol complet

Plăcintă cu legume

Data:13.03.2015

Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de... articol complet

Salată cu piept de pui, fasole și porumb

Data:12.03.2015

Într-un bol se amestecă fasolea boabe cu porumbul şi pieptul de pui fiert şi tăiat... articol complet

Suc de citrice cu ananas

Data:11.03.2015

Ananasul se curăţă, se taie bucăţi şi se pune în blender. Se storc lămâile, iar... articol complet

Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco

Data:10.03.2015

Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute.... articol complet

Tarte cu pesto și roșii cherry

Data:06.03.2015

Aluatul foietaj se întinde puţin pe o suprafaţă presărată cu făină, apoi se decupează cu... articol complet

Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker

Data:05.03.2015

Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc. În vasul de la slow cooker... articol complet

Pâine cu măsline verzi

Data:04.03.2015

Măslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea.... articol complet

Supă de cocoș cu tăiței de casă

Data:03.03.2015

Carnea se pune la fiert împreună cu legumele întregi şi sare. Se lasă să fiarbă timp de 45... articol complet

Mousse de căpșuni cu ciocolată albă

Data:02.03.2015

Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale... articol complet

Tofu la grătar

Data:27.02.2015

Brânza tofu se taie felii goase de 1 cm. Feliile se stropesc cu ulei de măsline, iar deasupra... articol complet

Tartă cu brânză telemea și roșii

Data:26.02.2015

Se amestecă făina cu untul şi un praf de sare. Se frământă până se obţin nişte... articol complet

Varză călită

Data:25.02.2015

Varza şi ceapa se taie mărunt. Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi se înăbuşă în... articol complet

Limoncello

Data:23.02.2015

Lămâile se curăţă de coajă, evitând să se ia şi partea albă. Se pun într-un vas. Peste... articol complet

Rață la cuptor

Data:19.02.2015

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se... articol complet

Vită cu cimbru și boia

Data:18.02.2015

Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]