Retete prezentate pe intelesul tuturor
Piept de curcan înăbușit la oala sub presiune
Data:24.03.2015Pieptul de curcan se taie cubuleţe. În oala sub presiune se pun 2-3 linguri de ulei şi se... articol complet
Smoothie de afine, kiwi și mere
Data:23.03.2015Lămâile se storc. Merele se curăţă de cotoare şi se pun în blender, împreună cu... articol complet
Pizza cu piept de pui
Data:20.03.2015Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă... articol complet
Chec
Data:18.03.2015Untul, zahărul şi zahărul vanilat se bat cu mixerul. Se adaugă ouăle, pe rând, mixând... articol complet
Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok
Data:16.03.2015Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la... articol complet
Plăcintă cu legume
Data:13.03.2015Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de... articol complet
Salată cu piept de pui, fasole și porumb
Data:12.03.2015Într-un bol se amestecă fasolea boabe cu porumbul şi pieptul de pui fiert şi tăiat... articol complet
Suc de citrice cu ananas
Data:11.03.2015Ananasul se curăţă, se taie bucăţi şi se pune în blender. Se storc lămâile, iar... articol complet
Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco
Data:10.03.2015Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute.... articol complet
Tarte cu pesto și roșii cherry
Data:06.03.2015Aluatul foietaj se întinde puţin pe o suprafaţă presărată cu făină, apoi se decupează cu... articol complet
Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker
Data:05.03.2015Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc. În vasul de la slow cooker... articol complet
Pâine cu măsline verzi
Data:04.03.2015Măslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea.... articol complet
Supă de cocoș cu tăiței de casă
Data:03.03.2015Carnea se pune la fiert împreună cu legumele întregi şi sare. Se lasă să fiarbă timp de 45... articol complet
Mousse de căpșuni cu ciocolată albă
Data:02.03.2015Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale... articol complet
Tofu la grătar
Data:27.02.2015Brânza tofu se taie felii goase de 1 cm. Feliile se stropesc cu ulei de măsline, iar deasupra... articol complet
Tartă cu brânză telemea și roșii
Data:26.02.2015Se amestecă făina cu untul şi un praf de sare. Se frământă până se obţin nişte... articol complet
Varză călită
Data:25.02.2015Varza şi ceapa se taie mărunt. Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi se înăbuşă în... articol complet
Limoncello
Data:23.02.2015Lămâile se curăţă de coajă, evitând să se ia şi partea albă. Se pun într-un vas. Peste... articol complet
Rață la cuptor
Data:19.02.2015Usturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se... articol complet
Vită cu cimbru și boia
Data:18.02.2015Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră,... articol complet