Blogosfera culinara

De la Bogdana

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pizza

Data:04.06.2013

O mai veche obsesie de-a mea, blatul de pizza, nu imi iesi niciodata FIX ca la pizzerii. Aseara... articol complet

Dulceata de nuci verzi cu cardamom.

Data:03.06.2013

Ieri am facut dulceata de nuci verzi. De fiecare data cand fac dulceata ma gandesc cum pot unii... articol complet

Micile bucurii ale biciclitului rural.

Data:29.05.2013

In turele pe care le facem in jurul Bucurestiului, gasesc o multuime de motive de bucurie,... articol complet

Tocan de oaie dobrogeana.

Data:22.05.2013

In sfarsit am luat oaaaaieeeeeee. Despre tocan am mai scris si cand l-am facut data trecuta. De... articol complet

Friptura de Paste.

Data:07.05.2013

Friptura de data asta a fost de miel si vita. Nu pentru ca cineva n-ar manca vreun fel de carne,... articol complet

Cozonac cu mac si cranberries.

Data:05.05.2013

Cand eram mica, bunica mea bucovineanca facea cozonac cu mac, sau ma rog, ea ii zicea placinta... articol complet

Drob de miel in alta forma

Data:04.05.2013

Drob de miel fac la fiecare Paste, ideea e aceeasi ca cea de anul trecut si din alti ani doar... articol complet

Fettuccine de secara cu ardei copti si dovlecei.

Data:02.05.2013

Paste, paste, paste, in toate combinatiile, ne plac. Rau. Pastele fettuccine le-am facut din 3... articol complet

Cannelloni cu carne.

Data:16.04.2013

De mult ma tot gandesc sa fac caneloni in casa si desi am intors ideea pe toate partile, pana la... articol complet

Idee pentru Paste.

Data:11.04.2013

Am vazut pe net o idee care mi s-a parut simpatica pentru masa de Paste asa ca am pus-o in... articol complet

Extract de vanilie.

Data:10.04.2013

Tot bantuind pe diverse site-uri cu tot soiul de idei care mai de care mai inspirate, mi s-a... articol complet

Tortilla rapida.

Data:10.04.2013

Dimineata voiam sa fac o omleta cu verziturile pe care le mai aveam prin frigider ca sa nu se... articol complet

Oua cu nasturel.

Data:06.04.2013

“Dimineata oul este aur” ghidandu-ma dupa asta, ouale le mancam cam intotdeauna la... articol complet

Sos de leurda.

Data:04.04.2013

In mai toata lumea leurda e cunoscuta ca “usturoi salbatic” In multe limbi chiar asa... articol complet

Garganelli din faina neagra.

Data:02.04.2013

Italienii iubesc asa de tare pastele incat au gasit cate un nume pentru fiecare in parte desi de... articol complet

Popovers.

Data:31.03.2013

Nu auzisem de popoevrs pana sa imi zica BDana de ei si sa ma apuce o pofta subita taman cand nu... articol complet

Tarta cu gorgonzola si dulceata de ceapa rosie.

Data:29.03.2013

Tarta asta m-am m-am apucat sa o fac intr-o doara, am intrat in bucatarie si pana sa ma... articol complet

Supa de pui cu spaghete de casa.

Data:29.03.2013

  O supa de pui este intotdeauna binevenita.Iarna este un antidot nemaipomenit pentru... articol complet

Tortellini.

Data:29.03.2013

Tortellini pe care i-am facut in casa, o parte i-am preparat pe loc. Dupa ce ii ai gata facuti... articol complet

Tortellini de casa.

Data:27.03.2013

Din cand in cand ma apuc de facut paste si atunci am macar jumatate de zi plina. Imi face placere... articol complet