Blog culinar
Pizza
Data:04.06.2013O mai veche obsesie de-a mea, blatul de pizza, nu imi iesi niciodata FIX ca la pizzerii. Aseara... articol complet
Dulceata de nuci verzi cu cardamom.
Data:03.06.2013Ieri am facut dulceata de nuci verzi. De fiecare data cand fac dulceata ma gandesc cum pot unii... articol complet
Micile bucurii ale biciclitului rural.
Data:29.05.2013In turele pe care le facem in jurul Bucurestiului, gasesc o multuime de motive de bucurie,... articol complet
Tocan de oaie dobrogeana.
Data:22.05.2013In sfarsit am luat oaaaaieeeeeee. Despre tocan am mai scris si cand l-am facut data trecuta. De... articol complet
Friptura de Paste.
Data:07.05.2013Friptura de data asta a fost de miel si vita. Nu pentru ca cineva n-ar manca vreun fel de carne,... articol complet
Cozonac cu mac si cranberries.
Data:05.05.2013Cand eram mica, bunica mea bucovineanca facea cozonac cu mac, sau ma rog, ea ii zicea placinta... articol complet
Drob de miel in alta forma
Data:04.05.2013Drob de miel fac la fiecare Paste, ideea e aceeasi ca cea de anul trecut si din alti ani doar... articol complet
Fettuccine de secara cu ardei copti si dovlecei.
Data:02.05.2013Paste, paste, paste, in toate combinatiile, ne plac. Rau. Pastele fettuccine le-am facut din 3... articol complet
Cannelloni cu carne.
Data:16.04.2013De mult ma tot gandesc sa fac caneloni in casa si desi am intors ideea pe toate partile, pana la... articol complet
Idee pentru Paste.
Data:11.04.2013Am vazut pe net o idee care mi s-a parut simpatica pentru masa de Paste asa ca am pus-o in... articol complet
Extract de vanilie.
Data:10.04.2013Tot bantuind pe diverse site-uri cu tot soiul de idei care mai de care mai inspirate, mi s-a... articol complet
Tortilla rapida.
Data:10.04.2013Dimineata voiam sa fac o omleta cu verziturile pe care le mai aveam prin frigider ca sa nu se... articol complet
Oua cu nasturel.
Data:06.04.2013“Dimineata oul este aur” ghidandu-ma dupa asta, ouale le mancam cam intotdeauna la... articol complet
Sos de leurda.
Data:04.04.2013In mai toata lumea leurda e cunoscuta ca “usturoi salbatic” In multe limbi chiar asa... articol complet
Garganelli din faina neagra.
Data:02.04.2013Italienii iubesc asa de tare pastele incat au gasit cate un nume pentru fiecare in parte desi de... articol complet
Popovers.
Data:31.03.2013Nu auzisem de popoevrs pana sa imi zica BDana de ei si sa ma apuce o pofta subita taman cand nu... articol complet
Tarta cu gorgonzola si dulceata de ceapa rosie.
Data:29.03.2013Tarta asta m-am m-am apucat sa o fac intr-o doara, am intrat in bucatarie si pana sa ma... articol complet
Supa de pui cu spaghete de casa.
Data:29.03.2013O supa de pui este intotdeauna binevenita.Iarna este un antidot nemaipomenit pentru... articol complet
Tortellini.
Data:29.03.2013Tortellini pe care i-am facut in casa, o parte i-am preparat pe loc. Dupa ce ii ai gata facuti... articol complet
Tortellini de casa.
Data:27.03.2013Din cand in cand ma apuc de facut paste si atunci am macar jumatate de zi plina. Imi face placere... articol complet