Retete simple pregatite cu DRAGOSTE.
Malasolca
Data:24.01.2013Malasolca este o rețetă cu specific pescăresc, se pregătește foarte des în satele din... articol complet
Ciorbă de fasole cu afumărută & Salată de ceapă roșie
Data:21.01.2013INGREDIENTE500 g fasole albă;300 g kaiser afumat cu os; 2 morcovi;1 păstârnac;1/2 rădăcină... articol complet
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
Data:17.01.2013INGREDIENTE (8 persoane)500 g hrișcă;600 g spată de porc;2 cepe; 2 morcovi... articol complet
File de singer crud - uscat
Data:16.01.2013Pește crud - uscat și sărat ca la Tulcea... INGREDIENTE1 singer de circa 4... articol complet
Prăjitură cu albușuri, cacao și banane - la microunde
Data:15.01.2013Mi-au rămas albușurile după ce am dres supa, le-am valorificat într-o prăji rapidă... cu ce... articol complet
Supă de pui cu rădăcinoase, dreasă cu smântână
Data:15.01.2013O supă foarte lejeră, cu pui de casă, fără cartofi, dreasă cu smântână și gălbenuș,... articol complet
Profiteroles
Data:15.01.2013Le-aș servi în fiecare zi... INGREDIENTEAluat 3 ouă; 1 cană făină;1 cană... articol complet
Sufleu de orez, lapte și mere
Data:13.01.2013INGREDIENTE(4 persoane) 1 cană orez;4 căni lapte 3% grăsime;2-3 mere; 6-7 lg zahăr;75 g... articol complet
Cozonac rotund cu cacao, stafide și extra nucă
Data:13.01.2013Mi-era poftă de cozonac cald, proaspăt... INGREDIENTE750 g făină tip 000;25 g drojdie;2... articol complet
Cozonac împletit cu stafide, nuci și cacao
Data:13.01.2013Am încercat să prezint pas cu pas cum pregătesc cozonacul. Fiecare-l pregătește în stil... articol complet
Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun
Data:13.01.2013Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați... articol complet
Sarmale de porc în frunză de viță - pentru Crăciun
Data:13.01.2013Demult eram curioasă să încerc cum ies sarmalele fără ou, tot auzeam de... articol complet
Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde
Data:13.01.2013Nu obișnuiesc să cumpăr maioneză, de câte ori am nevoie o pregătesc în casă... mai ales... articol complet
Salată boeuf
Data:13.01.2013N-am înțeles niciodată de ce o numim cu toții Salată Boeuf, când de cele mai multe ori nu... articol complet
Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)
Data:13.01.2013Hreanul a fost pregătit pentru haladeț - răcitură de porc, însă se poate consuma după... articol complet
Haladeț (Răcitură lipovenească)
Data:12.01.2013Diferența față de varianta românească :)) constă în faptul că la noi :)) nu se pune... articol complet
Singer la grătar
Data:12.01.2013Se poate consuma ca atare, cu mujdei de usturoi și mămăligă, în saramură sau alaturi de o... articol complet
Scrumbie la grătar & Cartofi prăjiți
Data:12.01.2013INGREDIENTE6 scrumbii,5-6 cartofi medii;zeamă de lămâie;ulei de floarea soarelui, ... articol complet
Șnițele de soia & Orez asiatic picant cu ghimbir
Data:12.01.2013Ador șnițelele de soia... simple sau cu garnitură, în zile de post, înlocuiesc de minune... articol complet
Rulouri aromate cu gem de gutui (de post)
Data:17.12.2012Vroiam să pregătesc cornuri cu gem de gutui, pe parcurs... draga mea prietenă, lenea, :-)) m-a... articol complet