Blogosfera culinara

Din Dragoste...pentru Gatit

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete simple pregatite cu DRAGOSTE.

Malasolca

Data:24.01.2013

 Malasolca este o rețetă cu specific pescăresc, se pregătește foarte des în satele din... articol complet

Ciorbă de fasole cu afumărută & Salată de ceapă roșie

Data:21.01.2013

INGREDIENTE500 g fasole albă;300 g kaiser afumat cu os; 2 morcovi;1 păstârnac;1/2 rădăcină... articol complet

Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

Data:17.01.2013

 INGREDIENTE (8 persoane)500 g hrișcă;600 g spată de porc;2 cepe; 2 morcovi... articol complet

File de singer crud - uscat

Data:16.01.2013

 Pește crud - uscat  și sărat ca la Tulcea... INGREDIENTE1 singer de circa 4... articol complet

Prăjitură cu albușuri, cacao și banane - la microunde

Data:15.01.2013

Mi-au rămas albușurile după ce am dres supa, le-am valorificat într-o prăji rapidă... cu ce... articol complet

Supă de pui cu rădăcinoase, dreasă cu smântână

Data:15.01.2013

O supă foarte lejeră, cu pui de casă, fără cartofi, dreasă cu smântână și gălbenuș,... articol complet

Profiteroles

Data:15.01.2013

Le-aș servi în fiecare zi...  INGREDIENTEAluat 3 ouă; 1 cană făină;1 cană... articol complet

Sufleu de orez, lapte și mere

Data:13.01.2013

INGREDIENTE(4 persoane) 1 cană orez;4 căni lapte 3% grăsime;2-3 mere; 6-7 lg zahăr;75 g... articol complet

Cozonac rotund cu cacao, stafide și extra nucă

Data:13.01.2013

Mi-era poftă de cozonac cald, proaspăt... INGREDIENTE750 g făină tip 000;25 g drojdie;2... articol complet

Cozonac împletit cu stafide, nuci și cacao

Data:13.01.2013

Am încercat să prezint pas cu pas cum pregătesc cozonacul. Fiecare-l pregătește în stil... articol complet

Cârnați fierți - aperitiv pentru Crăciun

Data:13.01.2013

Nici nu știu cum e mai bine să-i numesc... În zona din care provin, tipul acesta de cârnați... articol complet

Sarmale de porc în frunză de viță - pentru Crăciun

Data:13.01.2013

Demult eram curioasă să încerc cum ies sarmalele fără ou, tot auzeam de... articol complet

Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde

Data:13.01.2013

Nu obișnuiesc să cumpăr maioneză, de câte ori am nevoie o pregătesc în casă... mai ales... articol complet

Salată boeuf

Data:13.01.2013

N-am înțeles niciodată de ce o numim cu toții Salată Boeuf, când de cele mai multe ori nu... articol complet

Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)

Data:13.01.2013

Hreanul a fost pregătit pentru haladeț - răcitură de porc, însă se poate consuma după... articol complet

Haladeț (Răcitură lipovenească)

Data:12.01.2013

Diferența față de varianta românească :)) constă în faptul că la noi :)) nu se pune... articol complet

Singer la grătar

Data:12.01.2013

Se poate consuma ca atare, cu mujdei de usturoi și mămăligă, în saramură sau alaturi de o... articol complet

Scrumbie la grătar & Cartofi prăjiți

Data:12.01.2013

INGREDIENTE6 scrumbii,5-6 cartofi medii;zeamă de lămâie;ulei de floarea soarelui, ... articol complet

Șnițele de soia & Orez asiatic picant cu ghimbir

Data:12.01.2013

Ador șnițelele de soia... simple sau cu garnitură, în zile de post, înlocuiesc de minune... articol complet

Rulouri aromate cu gem de gutui (de post)

Data:17.12.2012

Vroiam să pregătesc cornuri cu gem de gutui, pe parcurs... draga mea prietenă, lenea, :-)) m-a... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]