Cârnați de casă, la cuptor
Postat pe: Gourmandine Data: 24.04.2024Ingrediente: 500 g carne de porc (ceafă sau pulpa) 250 g carne de vită 100 g slănină afumată...articol complet
Tartă cu lămâie și busuioc
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.04.2024Trece sat după sat, iar mie gândul îmi fuge tot mai mult la vară. Închid ochii și visez la...articol complet
Wrap cu naut
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 24.04.2024Wrapul este fain de pregatit in general, ca puneti in interior fel si fel de carnuri...articol complet
Arancini de poveste (vegetarian)
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.04.2024Arancini de poveste - sau continuarea periplului culinar prin peninsula italică. Articolul...articol complet
Chiftele de cartofi cu mâncare de urzici
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.04.2024Atunci când începe postul, mulți dintre noi începem să căutăm a inventa tot felul de...articol complet
Gulas de ciuperci, de post
Postat pe: Laura Sava Data: 18.04.2024Ca ne place foooarte tare gulasul, stau marturie toate retetele de gulas de pe blog! Si ca sa...articol complet
Pui întreg Zdravăn Moldovenesc pregătit la cuptor
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2024Un pui întreg garnisit frumos cu legume, condimentat cum se cuvine, aromat și copt timp...articol complet
Ouă umplute cu pate de ficat
Postat pe: Gourmandine Data: 17.04.2024Ouăle umplute sunt o gustare sau un aperitiv minunat, perfect pentru diverse ocazii, de la...articol complet
Lasagna de vinete – o mâncare vegetariană
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2024Dacă în ultimele săptămâni v-am purtat prin bucătăriile orientului mijlociu, azi trecem...articol complet
Curcan în stil asiatic
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2024Dragii mei, mai am câteva rețete de la Peneș Curcanul, pentru voi, din care să vă...articol complet
Cremsnit de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 16.04.2024Am cumparat de curand o cutie de frisca vegana pentru o prajitura de post si cum nu am...articol complet
Halva cu migdale – un desert de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2024Încă din copilărie mi-a plăcut foarte mult halvaua, dar parcă în zilele noastre cea pe care...articol complet
Pâine de țară, românească
Postat pe: Gourmandine Data: 15.04.2024Ingrediente: – 500g făină de grâu integrală sau făină de secară – 300ml apă...articol complet
Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori
Postat pe: Pastry Workshop Data: 14.04.2024The post Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori appeared first on Pastry Workshop. Am...articol complet
Tagine cu cușcuș
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.04.2024Mereu fascinat de cultura orientală, astăzi am ales să fac tagine cu cușcuș. Tagine e o...articol complet
Cartofi răntăliți cu mușchiuleț de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2024Dragii mei, astăzi vă prezint o rețetă foarte simplu de făcut, ca mai toate rețetele pe...articol complet
Mâncare de mărar cu piept de pui
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2024Nu de multă vreme vă scriam despre mâncărurile de suflet, acelea care ne întorc în timp și...articol complet
Aripioare dulci picante la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.04.2024Vine sotul din oras si spune ca ar manca niste aripioare, ca i s-a facut pofta. Eu chiar...articol complet
Ultima zi in Cluj-Napoca
Postat pe: Laura Sava Data: 08.04.2024Ultima zi in Cluj-Napoca: o zi pe repede-inainte 😀 , o zi plina cu de toate, cu...articol complet
File de șalău cu ierburi aromatice
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.04.2024Ținând cont că suntem în post și dezlegarea la pește se apropie, astăzi m-am gândit...articol complet