Butoiase umplute cu carne
Postat de: trifadaliaCarnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne . Se rade usturoiul , se... Citeste continuarea
Ugali - mamaliga alba africana
Postat de: ctlinaSe pune la fiert apa într-un vas cu sarea sau cu Kub-ul de pui. Se toarnă treptat în ploaie făină în apa clocotită, amestecand in continuu si evitând... Citeste continuarea
Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan
Postat de: gurita_ta2005Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte. Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se... Citeste continuarea
Cornuri cu gem si alune
Postat de: marietaOuale se bat cu celelalte ingrediente, se adauga faina si se framanta bine pana se dezlipeste de pe peretii castronului si de pe maini. Se lasa la dospit. Cand a dospit (aproximativ 1 ora), se iau... Citeste continuarea
Corabioare de cartofi
Postat de: nico15Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde,... Citeste continuarea