Ana_Maria_P

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.01.2013

RETETE6
PRIETENI25
Retete

Tort de Sf Ioan

In Torturi la 30 Ian 2013

Separati ouale, amestecati galbenusurile cu zaharul. Bateti spuma albusurile cu un praf de sare, apoi adaugati-le galbenusurilor. Adaugati faina, amidon, cacao, toate in prealabil cernute. Amestecati totul cu o spatula si turnati intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt. Se coace...

Placinta aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 30 Ian 2013

Se pune faina intr-un bol mare, se face o gaura in mijloc si se pun restul ingredientelor, se framanta un aluat pana devine elastic si se pune in folie alimentara la frigider pana preparam umplutura. Punem la fiert ficatul impreuna cu inimioarele si pipotele, schimbam apa de 3...

Tochitura

In Mancaruri cu carne la 30 Ian 2013

Punem carnita, ficateii si inimioarele+pipotele la fiert in recipiente separate, deoarece supa de la carnita o folosim pentru sos iar la celelalte vom schimba apa de 3 ori. Dupa ce s-au fiert le taiem in bucati mai mici dupa preferintele fiecaruia, iar ficatul il punem separat deoarece il vom...

Painica

In Piine la 28 Ian 2013

Facem prima data o maia, ca la cozonac, adica punem un pahar de lapte la fiert cu zaharul, il lasam sa se raceasca un pic, trebuie sa fie doar caldut.Punem drojdia, 2 linguri de faina si omogenizam, dupa care o punem la loc caldut sa creasca(cel mai bine dam drumul la cuptor sa se incalzeasca si...

Mini tarta mic dejun

In Aperitive / Garnituri la 28 Ian 2013

Felia de paine o taiem cubulete si o punem intr-o forma de tarta (eu am unele de 10 cm diametru), punem unt pe toata suprafata, iar deasupra spargem oul, presaram un pic de sare si piper si garnisim cu sunculita taiata cubulete si cascavalul la fel. Cand este gata o dam la cuptorul incins pana se...

Penne cu perisoare in legume

In Penne la 28 Ian 2013

Perisoarele: Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de dafin si putina sare pentru gust. Intre timp punem si pastele la fiert, eu am folosit melcisori, dar...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.01.2013

Tort de Sf Ioan

publicat la 30.01.2013

Placinta aperitiv

publicat la 30.01.2013

Tochitura

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro