Tochitura

de Ana_Maria_P in Mancaruri cu carne, 30 Ian 2013 | 2998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei pui
  • 500 g inimioare + pipotele
  • 3 carnati subtiri afumati
  • 2 cepe
  • 1 morvov
  • 500 g muchiulet de porc( de obicei folosesc pui dar de data asta nu am avut)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem carnita, ficateii si inimioarele+pipotele la fiert in recipiente separate, deoarece supa de la carnita o folosim pentru sos iar la celelalte vom schimba apa de 3 ori.


Dupa ce s-au fiert le taiem in bucati mai mici dupa preferintele fiecaruia, iar ficatul il punem separat deoarece il vom aduga mai tarziu.


Punem carnatii impreuna cu carnita si inimioarele+ pipotele sa se rumeneasca un pic dupa care adugam ceapa si morcovul.


Adaugam supa treptat si lasam sa se inabuseasca bine legumele.


Acum putem pune si ficatul si sucul de rosii, acoperim mancarea cu un capac lasam sa scada, iar la final adugam condimentele preferate dar si multa verdeata.

TIPS-URI

1

Mie imi place sa pun un pic de zahar la mancarurile cu rosii sau suc de rosii sa nu ii dea un gust usor acrisor sosului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

31.01.2013, 09:25

Rocsi 1

31.01.2013, 14:22

Mmm cat de buna!

diana_k 1

02.02.2013, 21:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rondele de fitofag prajite

ieri la 22:48

Nuggets de pui

ieri la 22:40

Sarmalele casei

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu carne de porc