Penne cu perisoare in legume

de Ana_Maria_P in Penne, 28 Ian 2013 | 2428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • condimente (cimbru, sare piper)
  • Pentru garnitura de legume ne trebuie:
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • Alaturi de perisoarele in legume pregatim o garnitura de paste:
  • 500 gr melcisori sau penne de la Barilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu perisoare in legume:

Perisoarele:


Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de dafin si putina sare pentru gust.


Intre timp punem si pastele la fiert, eu am folosit melcisori, dar cred ca merg foarte bine si penne. Cat timp fierb pastele si perisoarele ne ocupam de legume.


Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, iar mai tarziu adaugam dovlecelul si rosiile deoarece dovlecelul se gateste foarte repede iar rosia de obicei incetineste procesul de gatit, spre final cand sunt gata punem verdeata si condimente(sare, piper, oregano, busuioc) Perisoarele care s-au fiert le punem impreuna cu legumene intr-o tava la cuptor sa se rumeneasca.


Servim impreuna cu pastele fierte.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu perisoare in legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:09

Frumos arata

mamaieelena 1

29.01.2013, 10:08

babi5 1

06.10.2014, 14:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii