Penne cu perisoare in legume

de Ana_Maria_P in Penne, 28 Ian 2013 | 1825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • condimente (cimbru, sare piper)
  • Pentru garnitura de legume ne trebuie:
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • Alaturi de perisoarele in legume pregatim o garnitura de paste:
  • 500 gr melcisori sau penne de la Barilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu perisoare in legume:

Perisoarele:


Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de dafin si putina sare pentru gust.


Intre timp punem si pastele la fiert, eu am folosit melcisori, dar cred ca merg foarte bine si penne. Cat timp fierb pastele si perisoarele ne ocupam de legume.


Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, iar mai tarziu adaugam dovlecelul si rosiile deoarece dovlecelul se gateste foarte repede iar rosia de obicei incetineste procesul de gatit, spre final cand sunt gata punem verdeata si condimente(sare, piper, oregano, busuioc) Perisoarele care s-au fiert le punem impreuna cu legumene intr-o tava la cuptor sa se rumeneasca.


Servim impreuna cu pastele fierte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu perisoare in legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:09

Frumos arata

mamaieelena 1

29.01.2013, 10:08

babi5 1

06.10.2014, 14:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii