Penne cu ton

de deyutzky in Penne, 22 Aug 2015 | 1781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 200 g paste Penne
  • 1 cutie ton (170g)
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 6-7 linguri sos de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cand apa incepe sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalaj.


Intre timp curatam, spalam si maruntim usturoiul. Punem cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugam usturoiul si putina apa si lasam pe foc aprox. 2 minute.


Adaugam tonul si sosul de rosii si mai lasam 2-3 minute, amestecand din cand in cand. Daca vi se pare sosul prea gros, adaugati 1/2 cana de apa.


Dupa ce pastele sunt fierte le scurgem bine de apa, le adaugam in tigaie si amestecam.


Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam la foc mic 1-2 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

23.08.2015, 17:51

RuxyRux 1

26.08.2015, 23:21

Simpla si delicioasa!

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:19

Sigur sunt bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor