Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella

de oanapl in Penne, 6 Mai 2017 | 10682 vizualizari

 

Aceasta reteta delicioasa am pregatit-o dupa o reteta luata de la Rocsi. Multumesc pentru reteta! :*

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (eu am folosit penne)
  • 1 borcan mic ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g mozzarella Delaco
  • 30 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • Pentru sosul bechamel:
  • 350 ml lapte
  • 30 g unt
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella:

Speli ciupercile, le scurgi bine si le tai bucatele.
Incingi uleiul intr-o tigaie, pui ciupercile si usturoiul pisat. Le inabusi cateva minute, apoi le lasi sa se raceasca.
Intr-o oala, pui apa cu sare la fiert si, cand da in clocot apa, dai drumul pastelor. Le lasi sa fiarba 8 minute, apoi le iei de pe foc si le pui intr-o sita sa se scurga de apa.

Sosul bechamel:
Pui o cratita pe foc, topesti untul si adaugi faina. Amesteci bine cele doua, apoi torni laptele caldut. Cu un tel, amesteci continuu pana se desface faina si lasi sa fiarba pana sosul devine grosut. Adaugi sare, piper si oregano uscat. 
Tragi sosul de pe foc si incorporezi ciupercile. Adaugi mozzarella taiata cubulete, si pastele fierte si bine scurse si le amesteci bine.
Ungi cu unt un vas termorezistent si torni compozitia. Introduci vasul in cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru 10-15 minute, il scoti si presari cascavalul ras, apoi il introduci din nou in cuptor, pana cand se topeste. Scoti vasul din cuptor si servesti pastele calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata