AndreeaJ

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 08.07.2010

RETETE31
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta cu praz si somon afumat

In Aperitive / Garnituri la 2 Sep 2011

Din unt, faina, sare si apa cu gheata am pregatit rapid un aluat de pate brise, pe care l-am dat la frigider pentru 1 ora. Intre timp am pregatit ingredientele pentru umplutura. prazul l-am taiat in bastonase lungi  de 4 cm, apoi l-am crestat pe lungime, somonul l-am taiat in bucatele....

Turtite chinezesti cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 1 Sep 2011

Intr-un castron amestecam faina cu sarea, adaugam putin cate putin apa (s-ar putea sa nu fie nevoie de toata apa, depinde de tipul de faina), amestecam cu grija cu lingura sau cu o spatula, pana obtinem o biluta de aluat moale. O lasam deoparte, acoperita cu un prosop pentru 15 minute. Dupa...

Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 7 Iun 2011

Am taiat ciupercile felii mai mari, le-am pus la calit intr-o lingurita de unt, le-am sarat si piperat si le-am lasat la calit pana a scazut tot lichidul pe care si-l lasasera, Branza am dat-o pe razatoarea cu ochiuri mari, cascavalul razatoarea cu ochiuri mici, am separat...

Alune picante in stil chinezesc

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2011

Punem alunele intr-un castron, iar peste ele turnam apa cat sa le acopere, le vom lasa asa 5 minute.  Le scoatem din apa, le scurgem, dupa care le punem pe un prosop sa se zvante usor (trebuie sa fie doar umede pentru ca sarea si condimentele sa se lipeasca de cojita maronie). Le punem...

Bascute aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2011

Din aluatul de foietaj am taiat cu gura paharului rondele de aluat, le-am pus pe tava de copt stropita numai un pic cu apa, le-am intepat cu furculita din loc in loc ca sa nu creasca prea mult si le-am dat la cuptorul incins  pana s-au rumenit. Le-am lasat la racit dupa care le-am...

Placintele cu legume

In Aperitive / Garnituri la 16 Ian 2011

Mai intai punem la fiert o oala cu apa si sare, cand a dat in clocot, adaugam buchetelele de broccoli si le lasam 5 minute sa fiarba, apoi le lasam la scurs. Ciupercile se taie feliute mai mari, ardeii in bucati mai maricele, zuchinni si morcovii in rondele. Incepem sa calim in cantitati...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 02.09.2011

Tarta cu praz si somon afumat

publicat la 01.09.2011

Turtite chinezesti cu ceapa verde

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]