Placintele cu legume

de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 6558 vizualizari

 

Aceste placintele sunt binevenite oricand, se pot consuma si calde si reci.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 buchet broccoli
  • 1 zuchinni
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 ardei gras galben
  • 2 foi de placinta
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 100g cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • sare, piper,
  • 1 lingura de seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu legume:

Mai intai punem la fiert o oala cu apa si sare, cand a dat in clocot, adaugam buchetelele de broccoli si le lasam 5 minute sa fiarba, apoi le lasam la scurs.

Ciupercile se taie feliute mai mari,
ardeii in bucati mai maricele, zuchinni si morcovii in rondele.
Incepem sa calim in cantitati mici de unt, dar pe rand, fara a uita sa punem sare si piper.

 Dupa ce termina de calit, punem toate legumele intr-un castron mai mare si le lasam sa se racoreasca.Adaugam peste ele un ou si amestecam bine, iar peste ele am presaram cascavalul ras, Amestecam din nou bine pana se incorporeaza toate.

 In tava am intindem o foaie de aluat, peste foaie  punem umplutura de legume, iar pe deasupra mai presaram un pic cascaval si le  acoperimcu cea de-a doua foaie de aluat.

Intr-un castronel batem celalalt ou impreuna cu 2 linguri de smantana, ungem foaia foaia cu acest ou, iar peste presaram susanul.

 Dam la cuptor 30 de minute. Taiem placinta in patratele potrivite si savuram.

Se pot servi si calde si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu oua si legume