Placintele cu legume

de AndreeaJ in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 4254 vizualizari

 

Aceste placintele sunt binevenite oricand, se pot consuma si calde si reci.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 buchet broccoli
  • 1 zuchinni
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 ardei gras galben
  • 2 foi de placinta
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 100g cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • sare, piper,
  • 1 lingura de seminte de susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu legume:

Mai intai punem la fiert o oala cu apa si sare, cand a dat in clocot, adaugam buchetelele de broccoli si le lasam 5 minute sa fiarba, apoi le lasam la scurs.

Ciupercile se taie feliute mai mari,
ardeii in bucati mai maricele, zuchinni si morcovii in rondele.
Incepem sa calim in cantitati mici de unt, dar pe rand, fara a uita sa punem sare si piper.

Dupa ce termina de calit, punem toate legumele intr-un castron mai mare si le lasam sa se racoreasca.Adaugam peste ele un ou si amestecam bine, iar peste ele am presaram cascavalul ras, Amestecam din nou bine pana se incorporeaza toate.

In tava am intindem o foaie de aluat, peste foaie punem umplutura de legume, iar pe deasupra mai presaram un pic cascaval si le acoperimcu cea de-a doua foaie de aluat.

Intr-un castronel batem celalalt ou impreuna cu 2 linguri de smantana, ungem foaia foaia cu acest ou, iar peste presaram susanul.

Dam la cuptor 30 de minute. Taiem placinta in patratele potrivite si savuram.

Se pot servi si calde si reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

16.01.2011, 23:44

grozava

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:09

buna buna

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:20

buna rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei cu garnitura de legume