JulyCris

1

Bucataras
incepator

Slatina

Bucataras din 13.01.2014

RETETE129
PRIETENI72
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta aperitiv cu ardei

In Aperitive / Garnituri la 13 Iul 2014

Taiem ardeiul si muschiuletul cubulete. Ceapa o taiem julienne. Intr-o tigaie,punem cubuletul de unt si le calim pe toate cateva minute.Lasam la racit.Dam cascavalul pe razatoare.Ouale le batem usor,adaugam cascavalul,sarea,piperul,ierburile aromatice si amestecul de ardei,sunculita si...

Barcute din zucchini-Dovlecel umplut

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2014

Orezul,ceapa,usturoiul,uleiu,sarea,piperul si ciupercile se pun la fiert intr-o cana si jumatate cu apa.Se lasa la fiert aproximativ 20-25 de minute,amestecand din cand in cand.Intre timp taiem zucchini,scoatem miezul formand barcute.Miezul il tocam marutn si-l adaugam peste orez si mai lasam...

Drob din piept de pui si ficatei

In Aperitive / Garnituri la 24 Apr 2014

Spalam ficateii si pieptul de pui si le punem la fiert (separat). Pana fierb pregatim verdeata. O spalam si o dam prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Dupa ce s-au fiert ficateii si pieptul de pui, scurgem apa, maruntim pieptul de pui si le dam prin masina de tocat sau la robot. (Eu...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2014

Ouale se pun la fiert.Dupa ce apa a dat in clocot,se mai lasa 4-5 minute sa fiarba.Ficateii se pun si ei la fiert in apa cu sare. Ouale se curata si se taie in 2(pe lung).Se scot galbenusurile cu grija si se paseaza cu furculita bine,bine. Ficateii,dupa ce s-au fiert se paseaza si ei bine...

Mini pateuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2014

Dezghetam aluatul.Eu il las peste noapte in frigider. Il intindem cu facaletul pe masa de lucru.Taiem fasii dreptunghiulare groase de 10 cm. Punem umplutura facuta din branza amestecata cu oua. Impachetam in patru. Crestam cu cutitul deasupra.Ungem cu galbenus de ou.Bagam la cuptorul...

Placinta cu branza si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 19 Feb 2014

Dezghetam aluatul. Il intindem cu ajutorul facaletului.Decupam dreptunghiuri.Adaugam umplutura formata din branza maruntita(eu am facut-o cu mana) amestecata cu oul.Deasupra punem cascaval ras. Branza se pune pe jumatate din dreptunghi. Tragem deasupra partea care nu are branza si lipim...

Omleta taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2014

Batem ouale cu sare si piper. Sunculita o taiem marunt si o punem in tigaie pe foc sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a facut, o adaugam in oua. Taiem ceapa verde marunt, mararul la fel si adaugam peste oua. In tigaia incinsa turnam compozitia. Lasam sa se prajeasca, apoi o intoarcem pe cealalta...

Snitel de pui cu salata de varza

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2014

Se spala pieptul de pui si se portioneaza,taindu-l in bucati potrivit de groase(cam un deget). Se bat cu ciocanul de snitel,se dau cu sare si piper.Ouale se bat intregi cu furculita cu un praf de sare. Se ia cate o bucata de carne ,se trece prin pesmet sau faina(pe ambele parti),ou si iar pesmet....

Placinta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 13 Ian 2014

Calim putin intr-o tava fara ulei mezelul tocat cubulete mici,apoi se adauga ceapa(uscata si verde). Se lasa pe foc aproximativ 5 minute,se pune sare si piper.Apoi se amesteca compozitia de ceapa si carne cu smantana amestecata cu ouale. Cartofii se fierb si se paseaza ca la piure.Se amesteca...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 09.11.2015

Friganele cu finetti si banane

publicat la 09.11.2015

Placinta cu iaurt-Greceasca

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]