Barcute din zucchini-Dovlecel umplut

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2014 | 896 vizualizari

 

Buna ziua tuturor! Dupa o perioada cam lunguta in care mi s-au intamplat cam multe,revin si eu cu forte proaspete ca sa zic asa.... :) Asadar....sa trecem la treaba! Am vazut acesta reteta pe culinar. Mi-am zis s-o incerc.Am facut mici,mici modificari in reteta.Sincer,nu ma asteptam ca rezultatul sa fie atat de....yummy! :)

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini potriviti
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 3-4 graunti de usturoi taiat marunt
  • 1/4 cana ulei de masline(eu am folosit de cocos)
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 cana  cascaval ras
  • 1 cutie ciuperci taiate marunt
  • 1 albus de ou
  • sare,piper,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute din zucchini-Dovlecel umplut:

Orezul,ceapa,usturoiul,uleiu,sarea,piperul si ciupercile se pun la fiert intr-o cana si jumatate cu apa.Se lasa la fiert aproximativ 20-25 de minute,amestecand din cand in cand.Intre timp taiem zucchini,scoatem miezul formand barcute.Miezul il tocam marutn si-l adaugam peste orez si mai lasam cinci minute.Oprim focul,adaugam cascavalul dat pe razatoare,patrunjelul tocat marunt,albusul de ou si pesmetul.Amestecam bine si umplem barcutele.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pt 40 de minute.Scoatem folia si mai lasam inca 10 minute.Cald sau rece,e minunat!

 

TIPS-URI

1

Daca va mai ramane compozitie,o puneti in tava langa zucchini,dar o scoateti mai devreme.

2

Eu am avut un dovlecel destul de maricel,asa ca am facut o corabie mai degraba,dar nu conteaza.

3

In reteta initiala este si zeama de la o lamaie. Daca vreti,o puteti folosi.Se adauga la final,dupa ce oprim focul,odata cu pesmetul,cascavalul,patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute din zucchini-Dovlecel umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

JulyCris 1

13.07.2014, 19:24

Multumesc tuturor!

Rocsi 1

13.07.2014, 19:51

Super!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!