Tarta cu praz si branza feta

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2011 | 2477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt, la temperatura camerei
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 5 frunze proaspete de salvie, tocate marunt
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Umplutura
  • 1 tija praz, taiata rondele
  • 4 rosii, foliate
  • 200 gr branza feta,sfaramitata
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si branza feta:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2.Pentru aluat, bate untul cu ouale, sarea, salvia si praful de copt apoi incorporeaza faina. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi pune-l intr-o tava de tarta. Da aluatul la rece 5 minute.


3.Aseaza apoi prazul rosiile si branza in urmatorul mod : pui rondele de praz apoi felii de rosii iar apoi bucatele de branza feta iar apoi repeata aceasta procedura pana se termina legumele si branza. Bate ouale cu laptele, sare(se pune putina deoacere branza feta este sarata) si piper. Se toarna amestecaul cu ou peste legume si branza si se da la copt 60 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

laylalala 1

09.10.2011, 00:31

MotanLaOale 1

10.10.2011, 08:33

buna buna

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 17:08

buuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen