Dovlecel umplut si pui copt pe sare

de danielaR in Pui, 30 Iul 2014 | 1134 vizualizari

 

am auzit de ceva timp ca unii fac puiul pe sare in loc sa-l bage la punga magica si am zis sa incerc si eu ..e super

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovlecel
  • 100 gr carne tocata
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingura bulion
  • sare piper
  • un praf de usturoi granulat
  • jumatate de pui
  • 500 gr sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui copt pe sare:

Spalam dovlecelul si il scobim cat de mult putem.Amestecam carnita cu bulionul si ciupercile si sare si piper.Umplem dovlecelul si il dam la cuptor intr-un vas yena


In alt vas yena punem sarea si puiul spalat si dam la cuptor.eu am pus ambele vasuri odata in cuptor pt ca incapeau.


Puiul se lasa aproximativ 40-45 min.dar il mai verificam intre timp si il invartim


El se rumeneste asa frumusel si isi trage sare cat are nevoie


Impreuna sunt gustoase si sanatoase


Sa aveti pofta ca eu am avut!


:)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui copt pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

30.07.2014, 14:59

AnyCostescu 1

30.07.2014, 15:45

bun dovlecelul, si eu fac saptamana asta

Rocsi 1

30.07.2014, 21:22

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu carne toacata de porc