Rulada de spanac

de violette in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 4354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.spanac
  •  3 oua
  • 100 ml.lapte
  • 100 gr.unt
  • 50 gr.faina
  • 150.gr.sunca
  •  200 gr.urda
  •  2-3 lg. crema de branza hochland
  •  2 lg.smantana
  •  sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.


Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca.
Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust.
Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adnas54 1

08.02.2010, 15:00

da... si mie imi place, cred ca ti-am comentat-o si pe blog.

violette 1

08.02.2010, 16:54

Multumesc pentru aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:04

nu ma omor dupa spanac dar tia iesit perfecta rulada

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert rulouri fragede cu mac
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Compot de mure

de dantes 5

ieri la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

pe 19.09 la 18:56

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv buburuze umplute