Rulada de spanac

de violette in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 3212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.spanac
  •  3 oua
  • 100 ml.lapte
  • 100 gr.unt
  • 50 gr.faina
  • 150.gr.sunca
  •  200 gr.urda
  •  2-3 lg. crema de branza hochland
  •  2 lg.smantana
  •  sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

 Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.

Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca. Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust. Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adnas54 1

08.02.2010, 15:00

da... si mie imi place, cred ca ti-am comentat-o si pe blog.

violette 1

08.02.2010, 16:54

Multumesc pentru aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:04

nu ma omor dupa spanac dar tia iesit perfecta rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L