Rulada de spanac

de violette in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 6124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.spanac
  •  3 oua
  • 100 ml.lapte
  • 100 gr.unt
  • 50 gr.faina
  • 150.gr.sunca
  •  200 gr.urda
  •  2-3 lg. crema de branza hochland
  •  2 lg.smantana
  •  sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

 Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.

Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca. Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust. Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adnas54 1

08.02.2010, 15:00

da... si mie imi place, cred ca ti-am comentat-o si pe blog.

violette 1

08.02.2010, 16:54

Multumesc pentru aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:04

nu ma omor dupa spanac dar tia iesit perfecta rulada

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga taraneasca cu branza si smantana