Mini pateuri cu branza

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2014 | 7782 vizualizari

 

Mami,hai fa repede pateurile alea ca trebuie sa plec la scoala. Sa vezi cand vor manca colegele mele... :) Asta mi-a zis fiica-mea azi,inainte sa plece la scoala. Asa ca m-am pus repede pe treaba. Si a venit si mesajul de la fii-mea care imi zice ca sunt arvunita pt ziua colegei ei de banca :)))

Pfff...si ce rapid se fac...si ce bune sunt.... Pai nu mai dau banii pe placintele de la patiseria din colt pt nimic in lume. Umflate exagerat,goale pe dinauntru,cauti branza cu motoreta si dai de gris...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pt foietaj
  • 500 gr branza sarata
  • 2 oua+1 galbenus pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza:

Dezghetam aluatul.Eu il las peste noapte in frigider.


Il intindem cu facaletul pe masa de lucru.Taiem fasii dreptunghiulare groase de 10 cm. Punem umplutura facuta din branza amestecata cu oua. Impachetam in patru. Crestam cu cutitul deasupra.Ungem cu galbenus de ou.Bagam la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:49

laura_n 1

26.02.2014, 20:20

cam ai dreptate! )

JulyCris 1

27.02.2014, 16:51

Multumesc tuturor! E adevarat Simona...mirosul din preajma patiseriilor e fantastic! Daca-ti mai este si foame...n-ai cum sa te abtii.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella