MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI234
Retete / Paste

Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

In Cannelloni la 14 Mar 2012

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste...

Taietei de casa

In Paste la 16 Iun 2011

Eu folosesc de obicei la taieteii de casa doar galbenusurile.Ouale e preferabil sa fie de casa deoarece taieteii o sa aiba o culoare frumoasa.Albusurile ramase se folosesc la altceva,eu am facut un chec. Am pus intr-un lighean 4 galbenusuri,un praf mic de sare si faina atat cat este necesara...

Carne de porc cu paste conchiglie

In Paste la 14 Iun 2011

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta,usturoiul tocat marunt si se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 24.10.2013

Ciorba de fasole verde

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O prăjitură n-ai da și tu...

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]