Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

de MIUTA in Cannelloni, 14 Mar 2012 | 20890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cannelloni
  • 300 g carne tocata de porc
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 150 g mozzarella
  • o ceapa
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste focul.

Cand se raceste compozitia cu carne se adauga pesmet, patrunjel verde tocat si un ou. Se amesteca foarte bine ingredientele si daca mai este nevoie se condimenteaza.

Se umple fiecare canellonni cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se toarna peste ei 200 ml bulion amestecat cu 200 ml apa. Se pun la cuptor pentru 30 minute.

Cand se scot din cuptor trebuie sa fie evaporata aproape toata apa si bulionul.

Se rade intr-un vas mozzarella, se amesteca cu smantana, doua oua si se toarna peste cannelloni. Se pune din nou la cuptor inca 10 minute.

Sunt un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Asyo 1

28.03.2012, 13:26

Arata bine si cred ca este foarte bun cu mozzarella

deliciousflavours 1

28.03.2012, 16:11

Arata f bine, un deliciu!
Si eu am facut sambata, dar putin diferit

naomy 1

28.03.2012, 18:49

superbi,sunt preferatii familiei ,felicitari pt prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos de rosii