Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

de MIUTA in Cannelloni, 14 Mar 2012 | 15527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cannelloni
  • 300 g carne tocata de porc
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 150 g mozzarella
  • o ceapa
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste focul.


Cand se raceste compozitia cu carne se adauga pesmet, patrunjel verde tocat si un ou. Se amesteca foarte bine ingredientele si daca mai este nevoie se condimenteaza.


Se umple fiecare canellonni cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se toarna peste ei 200 ml bulion amestecat cu 200 ml apa. Se pun la cuptor pentru 30 minute.


Cand se scot din cuptor trebuie sa fie evaporata aproape toata apa si bulionul.


Se rade intr-un vas mozzarella, se amesteca cu smantana, doua oua si se toarna peste cannelloni. Se pune din nou la cuptor inca 10 minute.


Sunt un deliciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Asyo 1

28.03.2012, 13:26

Arata bine si cred ca este foarte bun cu mozzarella

deliciousflavours 1

28.03.2012, 16:11

Arata f bine, un deliciu!
Si eu am facut sambata, dar putin diferit

naomy 1

28.03.2012, 18:49

superbi,sunt preferatii familiei ,felicitari pt prezentare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese