Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

de MIUTA in Cannelloni, 14 Mar 2012 | 18683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cannelloni
  • 300 g carne tocata de porc
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 150 g mozzarella
  • o ceapa
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste focul.


Cand se raceste compozitia cu carne se adauga pesmet, patrunjel verde tocat si un ou. Se amesteca foarte bine ingredientele si daca mai este nevoie se condimenteaza.


Se umple fiecare canellonni cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se toarna peste ei 200 ml bulion amestecat cu 200 ml apa. Se pun la cuptor pentru 30 minute.


Cand se scot din cuptor trebuie sa fie evaporata aproape toata apa si bulionul.


Se rade intr-un vas mozzarella, se amesteca cu smantana, doua oua si se toarna peste cannelloni. Se pune din nou la cuptor inca 10 minute.


Sunt un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Asyo 1

28.03.2012, 13:26

Arata bine si cred ca este foarte bun cu mozzarella

deliciousflavours 1

28.03.2012, 16:11

Arata f bine, un deliciu!
Si eu am facut sambata, dar putin diferit

naomy 1

28.03.2012, 18:49

superbi,sunt preferatii familiei ,felicitari pt prezentare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne