Cannelloni cu carne si suc de rosii

de Ina in Paste, 6 Noi 2014 | 4256 vizualizari

 

Am pregatit pentru prima data cannelloni si tare mult mi-au placut :X

 

INGREDIENTE

  • cannelloni ( cca. 16 bucati )
  • 350 g mozzarella
  • 500 g. carne tocata
  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov mic
  • 2-3 linguri cu pasta tomate
  • 1 litru suc de rosii
  • busuioc maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si suc de rosii:

Ceapa , ardeiul gras si morcovul, tocate marunt, se calesc in putin ulei pana devin aurii. Adaugam o cescuta cu apa , 2-3 linguri cu pasta de tomate si amestecam totul bine. Lasam sa mai dea 2 clocote, oprim focul si lasam sa se racoreasca .


Punem carnea intr-un vas incapator, adaugam legumele calite , orezul spalat si scurs de apa, sare, piper si 2 oua. Amestecam bine cu mana , iar cu amestecul obtinut umplem cannelloni la 3/4 din capacitate, pentru a lasa loc orezului sa se umfle.


Intr-un vas termorezistent asezam bucatile de cannelloni umplute, peste care adaugam 1 litru de suc de rosii ( cat sa acopere usor cannelloni ) . Condimentam cu sare, piper si busuioc maruntit.


Dam la cuptor, la foc potrivit, pentru cca 30 minute , pana ce pastele si carnea sunt bine fierte.


Scoatem vasul din cuptor si acoperim totul cu felii mozzarella peste care presaram iar busuioc maruntit.


Reintroducem vasul in cuptor pentru inca 15 minute, apoi oprim focul .


Servim fierbinte.

 

TIPS-URI

1

Mozzarella poate fi inlocuita cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Xandrinne 1

17.01.2015, 11:58

-Licurici- 1

10.06.2015, 08:34

Foarte buni canelonii cu carne!!

ralu_ca 1

10.06.2015, 20:30

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolata si capsune

de Lau 9

ieri la 14:44

Papanasi din iaurt in crusta de piscoturi

de Lau 9

ieri la 13:55

Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

de abetina 2

ieri la 12:04

Saratele cu branza mixta

de Lau 9

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de curcan