Paste scoici umplute cu pui si ciuperci

de ala_oancea in Paste, 10 Dec 2009 | 6185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste scoici
  • 500 gr piept de pui tocat
  • 5 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • sare, piper, boia, busuioc
  • 4 linguri sos de rosii
  • 4 linguri sos iute
  • oregano
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici umplute cu pui si ciuperci:

Am fiert pastele 3 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la scurs.
Se toaca marunt ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pieptul de pui, apoi ciupercile tocate si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se umplu scoicile. Se aseaza in tava in care am pus o ceasca de apa, iar deasupra se toarna sosul facut din 1/2 sos de rosii, 1/2 sos iute si oregano. Se presara deasupra parmezan ras. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici umplute cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

rivka 1

11.12.2009, 09:27

eu cunosc pastele astea, chiar din romania, isi facea taica-meu in lapte cu zahar ...dar asta mai demult...deci sunt paste de astea in mod sigur probabil ca trebuie dibuite

Teo 1

12.12.2009, 19:27

Nici eu nu ma dau in vant dupa paste, dar astea chiar arata bine si le-as manca. Cu lapte si zahar am mai facut si eu!

crazycrysa 1

20.01.2011, 18:42

daca va ajuta ... eu am gasit astfel de paste la cora.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu somon si smantana