Cannelloni cu carne

de angyb in Cannelloni, 18 Mai 2012 | 5887 vizualizari

 

Zilele trecute mi s-a pus pata pe cannelloni lui Gaby asa ca ieri am facut si eu dar cu carne de porc

 

INGREDIENTE

  • 250 g foi pt.lasagne
  • 400 g carne macinata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 linguri da pasta de rosii
  • busuioc, sare, piper
  • 1/4 gogosar rosu
  • 1/2 pahar vin alb
  • mozzarela
  • parmezan
  • Sos bechamel:
  • 50g faina alba
  • 50g unt
  • 500 ml lapte
  • sare ,piper ,nucsoara
  • Sos de rosii:
  • 1/2 ceapa
  • 300 ml pasta de rosii
  • sare ,busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Pregatim umplutura:Calim ceapa taiata marunt impreuna cu morcuvul razuit si gogosarul taiat cubulete. Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana se rumeneste. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adaugam sosul de rosii. Condimentam cu sare, piper si busuioc.


Sosul bechamel: Topim untul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana cand untul absoarbe toata faina. Se adauga laptele si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Fierbem sosul pana se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare, piper si nucsoara.


Sosul de rosii: Calim ceapa taiata marunt, adaugam sosul de rosii, condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.


Taiem pasta pt.lasagne dreptunghiuri ,puneti in centrul fiecarui dreptunghi o lingura de umplutura si rulati .


intr-o tava puneti un pic de ulei , o parte din sosul de rosii si o lingura de sos bechamel peste care asezati cannelloni unul langa altul.


Intindeti sosul bechamel peste cannelloni cateva linguri de sos de rosii. Presarati parmezan si mozzarella taiata cubulete.


Se da la cuptor aproximativ o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

angyb 1

19.05.2012, 07:36

multumesc la toate

angyb 1

19.05.2012, 07:38

Gaby sa sti ca Simona are dreptate este vorba de foi pt.lasagne am modoficat reteta

iri_iri 1

19.05.2012, 12:28

arata fff bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de curcan