Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda

de simona72 in Cannelloni, 4 Apr 2013 | 2643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 500 gr urda sau brinza ricotta
  • 2 linguri sos pesto
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri smantina
  • o legatura leurda
  • pt sos:
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri faina
  • 600-700 ml lapte
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr mozzarela
  • sare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda:

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.


Pt sos: Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam cu un tel. Punem laptele caldut cite putin si amestecam cu telul pina terminam de pus tot laptele. Trebuie sa aibe consistenta unui sos subtirel, daca mai este nevoie mai adaugati lapte. Dupa ce a fiert 2 minute punem brinzeturile date pe razatoase, potrivim de sare si amestecam pina se topesc acestea. Dam deoparte si adaugam un praf de nucsoara proaspat rasa.


Turnam sosul peste cannelloni, acoperim vasul cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 35-40 minute.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

04.04.2013, 19:27

Nici mie nu mi-a placut sa-i umplu, dar a mers repede cu ajutorul unei lingurite cu coada lunga...coada ma ajutat...

Rocsi 1

04.04.2013, 20:34

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:10

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza