Papricas din piept de pui cu ghebe

de MIUTA in Pui, 24 Oct 2013 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • 300 g ghebe (se poate pune mai mult)
  • un morcov mic
  • o ceapa
  • pasta de ardei
  • ulei
  • o lingura faina
  • 150 ml lapte
  • 2-3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din piept de pui cu ghebe:

Se caleste ceapa tocata fin in ulei.


Se adauga morcovul ras pe razatoarea mica si se caleste putin si el.


Adaugam pasta de ardei,pieptul de pui spalat si taiat cubulete.


Condimentam si adaugam apa sa acoperim bucatile de carne.


Lasam sa fiarba cca 20 minute si adaugam ciupercile spalate si taiate .


Lasam sa fiarba pana carnea este fiarta.


Stingem in sos o lingura de faina amestecata cu lapte avand grija sa nu faca cocoloase.


La sfarsit punem smantana si condimentam daca mai este nevoie.


Se serveste alaturi de mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din piept de pui cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MIUTA 1

05.03.2014, 11:27

Multumesc

MOKUSKA 1

25.04.2014, 09:57

MIUTA 1

25.04.2014, 10:21

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui