Vinete umplute cu piept de pui

de Angelina_Elena in Pui, 19 Apr 2012 | 4102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei mai mici
  • 600 g piept de pui
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cutie de rosii in bulion(400 g)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 g cascaval
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu piept de pui:

Legumele si pieptul de pui  se taie cubulete mici, in afara de usturoi si morcov care se dau pe ochiul mic al razatorii. Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins, adaugam legumele si condimentam cu putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie putin, apoi adaugam pieptul de pui,usturoiul. Apoi se adauga rosiile pasate, putin piper si patrunjelul verde tocat. Lasam sa fiarba pana scade sucul de pe legume.

Vinetele se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza vinetele; se pune umplutura  si se apasa usor.

Dam apoi tava la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

Dupa ce s-au facut, scoatem tava din cuptor, presaram cascavalul, si dam din nou la cuptor pentru 5 minute.

Se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Maria68 1

20.04.2012, 10:47

minunat

Angelina_Elena 1

21.04.2012, 18:21

*multumesc Sufletista
*intr-adevar Simona,sunt foarte bune
*multumesc Miha
*Mamaie,va multumesc
*multumesc frumos Maria

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:15

Si eu doresc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca din legume,cu carne de pui.