Piept de pui in crusta de cascaval si smantana

de corina241 in Pui, 7 Oct 2012 | 6393 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte gustoasa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100g smantana
  • 100g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de cascaval si smantana:

Taiem pieptul in fileuri potrivite,cam in 4-5 parti.

Ungem tava de yena cu unt sau tapetam cu hartie de copt.

Amestecam intr-un bol smanatana cu usturoiul pisat,sarea si piperul.

Tavalim bucatile din piept de pui in amestecul de smantana,iar deasupra presaram cascaval ras.

Introducem tava la cuptor la foc mediu,o lasam 15 min acoperita,dupa care indepartam capacul pentru a se rumeni(in total 40-45 min)

 Se serveste cu sfecla rosii sau orice alta garnitura sau salata doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos piri-piri