Pui cu sos de lamaie

de Mitinita in Pui, 14 Ian 2011 | 5142 vizualizari

 

Iata o reteta asiatica,ce a fost foarte pe gustul fetitelor mele.Si eu care credeam ca nici nu o sa se atinga de el!
Supa de pui se poate inlocui cu apa si niste delikat,vegeta,cub ptr supa.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou,batut
  •  2 lingurite amidon  
  • 1/4 lingurita ghimbir,ras 
  • 500 gr piept de pui,taiat bucatele 
  • 3 linguri ulei   
  • Sosul de lamaie:
  •  2 lingurite amidon 
  • 1 1/2 lingura zahar
  •  2 linguri suc de lamaie 
  • 3/4 cup supa de pui 
  • 2 lingurite sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de lamaie:

Combina albusul,ghimbirul si putina sare cu pieptul de pui si amesteca bine. Tine la frigider 30 minute.

Infierbanta uleiul intr-un wok sau intr-o tigaie adanca. Scurge puiul de marinada si prajeste-l putin,sa fie facut,dar sa nu fie maroniu.  Scoate-l din wok si pune-l deoparte pe o farfurie.

Sosul de lamaie:

Se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa  pana se obtine o pasta. Adauga in wok cu restul ingredientelor pentru sos. Amesteca si fierbe un minut. Adauga carnea de pui prajita si amesteca sa fie acoperit cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui si rosii