Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine

de madi_marin in Torturi, 1 Ian 2011 | 8338 vizualizari

 

Pentru ca imi mai ramasesera ceva ingrediente de la prajiturile facute cu putin timp in urma...am facut acest tort....

 

INGREDIENTE

  • 2 felii blat de tort
  • 200 ml lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g crema fina de branza
  • 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
  • 6 linguri jeleu de visine
  • 50 g ciocolata alba rasa
Ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 30 g ciocolata alba rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine:

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic.

Frisca lichida se bate spuma tare si se amesteca cu crema de branza si laptele condensat, apoi se incorporeaza  gelatina si ciocolata rasa.

In tava rotunda cu peretii detasabili tapetata cu folie de plastic, se pun: stratul de jeleu de visine, jumatate din crema,un blat,restul de crema si celalalt blat. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore, dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, spuma tare si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (55)

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:24

bun si frumos este !

madi_marin 1

18.01.2011, 11:16

epurasha....multumesc....

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 12:04

bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu dulce de leche