Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine

de madi_marin in Torturi, 1 Ian 2011 | 5550 vizualizari

 

Pentru ca imi mai ramasesera ceva ingrediente de la prajiturile facute cu putin timp in urma...am facut acest tort....

 

INGREDIENTE

  • 2 felii blat de tort
  • 200 ml lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g crema fina de branza
  • 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
  • 6 linguri jeleu de visine
  • 50 g ciocolata alba rasa
Ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 30 g ciocolata alba rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine:

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic.


Frisca lichida se bate spuma tare si se amesteca cu crema de branza si laptele condensat, apoi se incorporeaza gelatina si ciocolata rasa.


In tava rotunda cu peretii detasabili tapetata cu folie de plastic, se pun: stratul de jeleu de visine, jumatate din crema,un blat,restul de crema si celalalt blat. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore, dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, spuma tare si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:24

bun si frumos este !

madi_marin 1

18.01.2011, 11:16

epurasha....multumesc....

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 12:04

bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt