Carne de porc cu paste conchiglie

de MIUTA in Paste, 14 Iun 2011 | 4286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g paste conchiglie
  • 2 buc ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 0 lingura pasta de ardei
  • o lingura bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu paste conchiglie:

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta,usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic sa fiarba sub capac.Carnea lasa intodeauna apa si se fierbe pana scada sucul de tot.Daca mai este nevoie si carnea nu e fiarta suficient se mai adauga apa din cand in cand dar putina.Eu adaug de obicei apa minerala deoarece fragezeste carnea.Cand carnea a fiert si sucul a scazut se adauga lingura de bulion desfacuta in putina apa.Se lasa la fiert inca 10 minute la foc mic .

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe punga in apa cu sare si o ligura de ulei.Cand sunt fierte se mai lasa in apa in care au fiert inca 5 minute apoi se scurg.Se spala pastele cu apa bine si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se topeste untul si se pun pastele scurse.Se adauga putina vegeta si se amesteca usor.

Pastele se servesc alaturi de carnea de porc cu sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu paste conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Paste la tava