Paste cu sos de soia

de Carmen_g in Paste, 26 Mar 2015 | 5031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 g soia granule
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de soia:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida se adauga morcovul taiat cubulete si se caleste impreuna cu ceapa inca 1-2 minute.

Peste ceapa si morcov se adauga soia, 2 cani de apa, foaia de dafin si se lasa la fiert 15-20 de minute. Inainte sa stingem focul cu 2 minute se pune si pasta de rosii si cea de gogosari, sarea, piperul si patrunjel din belsug.

Se serveste cu pastele preferate. Bineinteles ca se poate razui si branza deasupra, dar noi le-am preferat fara.

E foarte gustos sosul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu granule de soia