Fusilli bolognese cu soia

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 3 Apr 2012 | 2132 vizualizari

 

Nu-i nimic revoluționar, e doar o alternativă pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusilli;
  • 500 g sos roşii picant;
  • 1 ceapă;
  • 100 g soia granule;
  • ulei de floarea soarelui;
  • ulei de măsline;
  • 100 mL vin alb;
  • busuioc;
  • chili;
  • cimbru;
  • oregano;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli bolognese cu soia:

Se fierb pastele în multă apă cu sare. Se trec printr-un jet de apă rece după care se stropesc cu puțin ulei de măsline.


Sosul:


Se călește ceapa (tocată mărunt) în ulei de floarea soarelui încins, apoi usturoiul. Se adaugă vinul, condimentele după care sosul de roșii. Granulele de soia le-am fiert direct în sos, am mai adaugat foarte puțin supă de legume. La final am împreunat pastele cu sosul. Am presărat ierburi aromatice și gata...


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Mi-e îmi plac pastele al dente, nu răsfierte. Le țin cu 1-2 minute mai puțin decât timpul recomandat inscripționat pe pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli bolognese cu soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

03.04.2012, 21:49

Faina combinatie!

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 22:50

Va multumesc!

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:36

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de soia