Varza fiarta

de Bunica in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 8323 vizualizari

 

De ceva vreme in statea gandul la o varza .Asa ca m-am apucat de treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu
  • 100 ml. ulei
  • 6 rosii potrivite
  • sare
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 0 lingutita cimbru+ 0 crenguta uscata
  • marar+ o crenguta uscata
  • 2 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza fiarta:

Intr-o oala de 5 l. se pun la fiert 2l. apa+o lingurita sare.


Varza se toaca subtire sau se da prin robot.


Cand apa clocoteste punem varza taiata.


In timp ce taiem varza o punem la fiert.


Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt,uleiul,foile de dafin, crengutele uscate de cimbru si marar.


Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc moale.


Cand zeama din oala a mai scazut, luam capacul,adaugam rosiile taiate marunt ,praful de cimbru si piperul boabe.


Lasam la fiert pana scade zeama aproape de tot.


Stingem focul si punem mararul verde tocat marunt.


Am servit cu mamaliga calda si ceva carnita.

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste se poate pune si boia de ardei iute.

2

se poate pregati si fara crengutele uscate de cimbru si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

T I M E A 1

20.10.2013, 17:59

buna tare varza

alilianaa 1

20.10.2013, 19:13

are de toate langa ..ce buna mancare..

Rocsi 1

20.10.2013, 19:27

As servi o portie de varza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata orientala (de post)