Varza fiarta

de Bunica in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 9810 vizualizari

 

De ceva vreme in statea gandul la o varza .Asa ca m-am apucat de treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu
  • 100 ml. ulei
  • 6 rosii potrivite
  • sare
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 0 lingutita cimbru+ 0 crenguta uscata
  • marar+ o crenguta uscata
  • 2 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza fiarta:

Intr-o oala de 5 l. se pun la fiert 2l. apa+o lingurita sare.


Varza se toaca subtire sau se da prin robot.


Cand apa clocoteste punem varza taiata.


In timp ce taiem varza o punem la fiert.


Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt,uleiul,foile de dafin, crengutele uscate de cimbru si marar.


Acoperim vasul si lasam sa fiarba la foc moale.


Cand zeama din oala a mai scazut, luam capacul,adaugam rosiile taiate marunt ,praful de cimbru si piperul boabe.


Lasam la fiert pana scade zeama aproape de tot.


Stingem focul si punem mararul verde tocat marunt.


Am servit cu mamaliga calda si ceva carnita.

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste se poate pune si boia de ardei iute.

2

se poate pregati si fara crengutele uscate de cimbru si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

T I M E A 1

20.10.2013, 17:59

buna tare varza

alilianaa 1

20.10.2013, 19:13

are de toate langa ..ce buna mancare..

Rocsi 1

20.10.2013, 19:27

As servi o portie de varza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu soia