Taitei cu varza

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 4663 vizualizari

 

Usor si gustos de post!

 

INGREDIENTE

  • taitei patratele sau tagliatelle 300 g.
  • varza dulce alba 1 bucata potrivita
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui 100 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie fideluta cu rindeaua sau robotul de bucatarie! Atentie, nu se freaca varza cu sare!!!


Intr-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la incins, se adauga varza fideluta si se lasa la calit la foc mic, pana se aureste, atentie se amesteca mereu ca sa nu se arda. Intre timp se fierb taiteii in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se adauaga la varza calita. Se amesteca usor, se asezoneaza de sare si piper. Se poate servi calda sau rece dupa gustul fiecaruia!

 

TIPS-URI

1

pentru post se pot folosi taitei fara ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

03.02.2012, 08:40

buna

DIANA B 1

03.02.2012, 08:49

Ioteeeeeeeee , merge varza si fara carnita ...

Panacris 1

03.02.2012, 14:56

Onesta, te asigur ca e delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita / batuta