Ciuperci la cuptor

de susu in Mancaruri de post, 26 Iun 2013 | 23053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-700 gr ciuperci potrivite ca marime
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia dulce
  • patrunjel verde
  • cativa catei de usturoi
  • pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Se spala ciupercile fara a li se indeparta pielita. Ceapa si coditele ciupercilor se toaca marunt, calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam coditele si condimentam. Asezam palariile cu fata in sus intr-o tava unsa cu putin ulei, le stropim cu putin ulei si se presara piper si sare. Dupa vreo 5 min le intoarcem si le mai lasam 5 min. Zeama scursa se adauga la umplutura impreuna cu patrunjel si 1 lgt pasta de rosii. Potrivim de sare si gustam. Umplem ciupercile si le mai dam putin la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

26.06.2013, 17:54

ce bine arata

Rocsi 1

26.06.2013, 21:29

Cat de bine arata

epurasha2bb 1

26.06.2013, 21:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor