Ciuperci la cuptor

de UrsanMihaela in Mancaruri de legume, 17 Noi 2019 | 3497 vizualizari

 

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand vad ciuperci la cuptor imediat imi lasa gura apa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 250 g sunculita taraneasca
  • 75 - 100 g cascaval sau branza ( eu am folosit Grana Padano, o bunatate )
  • 1 - 2 linguri de ulei
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

 

Se spala ciupercile si se desprind coditele.

Se unge o tava cu ulei sau se foloseste foaie de copt ce se pune in tava.

Se aseaza ciupercile.

Se taie sunculita taraneasca in bucatele mici.

Se presara sunculita taraneasca peste ciuperci si se pune tava la cuptor pentru 20 -30 de minute  la foc mediu .

Se taie cu cutitul special branza Grana Padano si se presara peste ciuperci  si se mai lasa 5-10 minute , cat sa se gratineze frumos .

Se scoate tava din cuptor si se pun ciupercile pe o farfurie sau platou .

Se servesc calde, dar sunt bune si reci .

E u nu am sarat preparatul, deoarece nu mananc foarte sarat, dar daca mancati mai sarat se poate adauga sare dupa gust .

TIPS-URI

1

Daca nu va place sunculita taraneasca puteti folosi carnati sau chiar muschi .

2

Daca nu aveti branza Grana Padano puteti folosi cascaval sau chiar telemea .

3

Puteti pune si piper, daca va place acest condiment .

4

Chiar si putin busuioc nu strica la acest preparat .

5

Eu ador dulceata de ardei asa ca am presarat putina pe farfurie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga