Felicitari, draga noastra Ruxy, pentru cei 12 ani harnici de frumosi de bucataras! La cat mai multi alaturi de cea mai vesela gasca de bucatarasi! Ne este tare dor de tine!
Felicitari, draga noastra Ruxy, pentru cei 11 ani frumosi si harnici de bucataras! Iti multumim ca faci parte din comunitatea noastra frumoasa si pentru toate retetele minunate pe care le aduci!
Pentru prepararea blatului:
Avem nevoie de o cratita larga, punem laptele la foc mic, adaugam untul, zaharul pudra, vanilia si amestecam apoi lasam sa dea un clocot si turnam faina toata, in bloc, omogenizam bine cu un tel si lasam pe foc...
1. Intr-o tigaie am pus untul, apoi l-am topit la foc mic, am adaugat imediat fulgii de ovaz si i-am amestecat bine cu grija sa nu se arda si dupa un minut am adaugat si laptele( un pahar plin, opriti restul de jumatate de pahar pentru final),...
Felicitari, draga noastra Ruxy, pentru cei 12 ani harnici de frumosi de bucataras!
La cat mai multi alaturi de cea mai vesela gasca de bucatarasi!
Ne este tare dor de tine!