Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 10.11.2011
Puneti toate verdeturile in apa fiarta si lasati sa fiarba pana se inmoaie toate,sarati si condimentati cu ulei de masline in belsug. Daca vreti puneti si paste in plus,eu nu am vrut,deci am lasat cat mai simplu si mi-a placut mai mult.
publicat la 24.08.2013
publicat la 21.08.2013
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Voturi:24
Voturi:37
Voturi:82
Ciocan pentru carne
Perna ergonomica Karll
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:10
la 13:55
de Miha 9
la 13:01
la 12:48
la 12:20
de Bucataras 6
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
de bucatarasa 1
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vero_closca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorbita cu de toate
Puneti toate verdeturile in apa fiarta si lasati sa fiarba pana se inmoaie toate,sarati si condimentati cu ulei de masline in belsug. Daca vreti puneti si paste in plus,eu nu am vrut,deci am lasat cat mai simplu si mi-a placut mai mult.