asubana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.03.2011

RETETE31
PRIETENI27
Retete / Dulciuri

Frigarui de ananas trase in ciocolata

In Dulciuri la 5 Mar 2011

Se topeste untul in tigaie la foc mic, se adauga ananasul taiat patratele ca in foto, se adauga 1 lingurita de vanilie , sa calesc pana isi schimba culoarea ananasul dar sa nu lasati sa se prajeasca. Intre timp se topeste ciocolata la bain marie ,se adauga vanilia ramasa, daca vreti sa se...

Minitarte cu fructe de sezon

In Prajituri la 5 Mar 2011

Se amesteca ingredientele si se lasa la rece 30 minute, se tapeteaza forme de ,minitarte unse cu unt si tapetate cu faina. Se inteapa cu furculita si se dau la cuptor 30 min la 180 grade se lasa la racit. Se umplu cu crema din comert si deasupra se decoreaza cu fructe dupa placerea...

Bilute de cocos

In Dulciuri la 5 Mar 2011

amesteca toate si se formeaza bilute . se dau prin cocos. dupa preferinta putem pune in mijloc o aluna,un sfert de nuca, migdala. Daniela: Va urez pofta buna!      

Chec pufos

In Dulciuri la 5 Mar 2011

Albusurile se bat spuma,la care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat apoi se adauga galbenusurile rand pe rand. Separat intr-un pahar facem un amestec din doua linguri ulei de floarea soarelui cu 6 linguri de apa fierbinte si adaugam la albusuri, il incorporam bine.Se adauga faina in...

Gogosi rapide si economice ”asubana”

In Dulciuri la 5 Mar 2011

Drojdia se dizolva in iaurt sau 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie. Incet icepem sa framantam. Intre timp se adauga sarea si ouale unul dupa altul. Se framanta un aluat fraged la fel ca cel de cozonac; Se lasa la dospit timp de :  (45...

Poale in brau cu aluat pufos ” asubana”

In Dulciuri la 4 Mar 2011

Luam smantana si iaurtul si le incalzim la foc mic *( mare atentie a nu se fierbe ) in care adaugam drojdia sa se dizolve in aceasta compozitie calduta. Amestecam faina cu aceasta copozitie de smantana incalzita in care s-a dizolvat drojdia cu cele 3 oua, sarea, untul, 1 lingura zahar si una de...

Chec cu nuca si stafide ”asubana”

In Dulciuri la 4 Mar 2011

Se separa galbenusurile de albusuri. Stafidele se lasa la muiat in esenta de vanilie pana se umfla, la fel se lasa si coaja de lamaie sa se moaie presurata cu zahar.Cele 5 galbenusuri se lasa intr-un vas separat cu untul si cu 2 linguri de zahar la cald pana se  pregateste albusul spuma. Se...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]