Frigarui de ananas trase in ciocolata

de asubana in Dulciuri, 5 Mar 2011 | 2166 vizualizari

 

Eu am pus aici si bobite de struguri si kiwi ca sa fie mai estetice, puteti face asta cu orice fruct considerati ca da mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400g ananas,
  • 1 patratel ciocolata menaj,
  • 2 linguri de unt,
  • 1esenta de vanilie, 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de ananas trase in ciocolata:

Se topeste untul in tigaie la foc mic, se adauga ananasul taiat patratele ca in foto, se adauga 1 lingurita de vanilie , sa calesc pana isi schimba culoarea ananasul dar sa nu lasati sa se prajeasca.


Intre timp se topeste ciocolata la bain marie ,se adauga vanilia ramasa, daca vreti sa se moaie mai repede adaugati putin unt.



Se aseaza ananasul pe frigaruie, se gratineaza cu ciocolata si se adauga un ornament din ce doriti.



Fie felii subtiri de portocala,lamaie fie orice altceva doriti.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de ananas trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elena1988 1

25.03.2011, 13:28

adry88 1

11.06.2011, 17:15

un deliciu

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:23

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Foi cu frisca si nuca