Gogosi rapide si economice ”asubana”

de asubana in Dulciuri, 5 Mar 2011 | 31258 vizualizari

 

- se fac repede si usor sub orice forma doriti,

 

INGREDIENTE

  •  iaurt (400g),
  • 300g faina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita de sare fina ,
  • 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide si economice ”asubana”:


Drojdia se dizolva in iaurt sau 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.


Incet icepem sa framantam. Intre timp se adauga sarea si ouale unul dupa altul. Se framanta un aluat fraged la fel ca cel de cozonac;


Se lasa la dospit timp de : (45 minute) 1h Puteti alege formele dorite cum ar fi: stelute,bilute,semiluna cerc,bastonase,covrigei,sau la fel ca in imaginea mea.etc. Se prajesc in uleiul incins.


De retinut: faina si celelalte ingrediente trebuie sa fie la temperatura camerei .


Mod de servire: Se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit.

    ”asubana” va ureaza pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide si economice ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elena1988 1

25.03.2011, 13:30

adry88 1

11.06.2011, 17:32

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si iaurt