Gogosi rapide si economice ”asubana”

de asubana in Dulciuri, 5 Mar 2011 | 30829 vizualizari

 

- se fac repede si usor sub orice forma doriti,

 

INGREDIENTE

  •  iaurt (400g),
  • 300g faina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita de sare fina ,
  • 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide si economice ”asubana”:


Drojdia se dizolva in iaurt sau 1/2 pachet praf copt/ amoniac dizolvat in putin lapte sau un pachet de drojdie.


Incet icepem sa framantam. Intre timp se adauga sarea si ouale unul dupa altul. Se framanta un aluat fraged la fel ca cel de cozonac;


Se lasa la dospit timp de : (45 minute) 1h Puteti alege formele dorite cum ar fi: stelute,bilute,semiluna cerc,bastonase,covrigei,sau la fel ca in imaginea mea.etc. Se prajesc in uleiul incins.


De retinut: faina si celelalte ingrediente trebuie sa fie la temperatura camerei .


Mod de servire: Se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-au racit.

    ”asubana” va ureaza pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide si economice ”asubana”" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

elena1988 1

25.03.2011, 13:30

adry88 1

11.06.2011, 17:32

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene