Blogosfera culinara

Cristinak's blog

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog culinar sustinut din Japonia

Napolitane-aperitiv cu spanac si branza

Data:14.06.2012

4 foi mici de napolitana (19x27 cm)400g spanac congelat (taiat)200g branza-crema - la... articol complet

Tortulet din migdale, fara faina

Data:12.06.2012

Un tortulet super-ciocolatos... fara ulei si fara faina! ;)(forma de 18 cm)300g faina de migdale... articol complet

Napolitane cu susan si miere

Data:07.06.2012

O reteta foarte, foarte simpla si cu ingrediente putine, dar delicioasa! 5 foi mici de napolitana... articol complet

Prajitura cu gem - de post

Data:20.05.2012

V-a mai ramas cumva vreun borcan de gem ratacit prin camara si vreti sa scapati de el mai repede?... articol complet

Chec cu fructe uscate - fara zahar

Data:17.05.2012

Un chec usor de preparat si plin de fructe uscate... din acest motiv am si considerat ca nu mai... articol complet

Supa de bame

Data:24.04.2012

1-1/2 ceapa tocata marunt3 catei de usturoi - tocati marunt3 pachete cu bame (fiecare... articol complet

Pasca cu stafide si ciocolata

Data:13.04.2012

(3 pascute de 17cm)aluat1kg faina pt. paine2 pliculete drojdie uscata (14g)3 lingurite sare380g... articol complet

Tort Sacher de post

Data:07.04.2012

(forma de 18cm)blat400g faina60g cacao4 lingurite praf de copt200ml ulei240ml lapte de soia80ml... articol complet

Chec din faina de hrisca

Data:05.04.2012

Aroma fainei de hrisca combinata cu cea a scortisoarei si nucsoarei fac din acest chec un... articol complet

Scones cu fulgi de cartof

Data:03.04.2012

(pt. 16 scones)3 cani de faina (eu am pus de alac / spelt) (1 cana = 200ml)1/2 cana faina de mei... articol complet

Mini "Choux à la crème" - de post

Data:29.03.2012

(pt. 20 de mini-choux)ingrediente A20g ulei60g apa30g faina pt. prajituriun praf de... articol complet

Crema de cacao - de post

Data:29.03.2012

1-1/4 cana (120g) faina de mei (Foxtail millet / Setaria italica)3 cani apa (600ml)6 linguri... articol complet

Crema de vanilie - de post (2)

Data:29.03.2012

1-1/4 cana (120g) faina de mei (Foxtail millet / Setaria italica)3 cani apa (600ml)1/2 sau 1 cana... articol complet

Sakura anpan

Data:28.03.2012

"Anpan" este un soi de chifla dulce umpluta cu pasta dulce de fasole. Cea mai populara este... articol complet

Sakura-an

Data:28.03.2012

Este o pasta de fasole alba cu aroma de sakura (flori de cires). Dulciurile cu aceasta aroma sunt... articol complet

Shiro-an (pasta dulce de fasole alba)

Data:28.03.2012

300g fasole albazaharLa fel ca si pasta de azuki, pasta dulce de fasole alba este un... articol complet

Koya-Dofu fiert

Data:23.03.2012

12 bucati koya-dofu1l dashi sau supa de legume10 linguri rase de zahar6~7 linguri sos de soia5... articol complet

Koya-dofu / Koori-dofu

Data:23.03.2012

Koya-dofu este tofu congelat si apoi uscat. Se pare ca acum aprox. 800 ani in urma, calugarii... articol complet

Soda bread

Data:19.03.2012

(2 paini mici sau una mare)250g faina de secara (macinata fin)250g faina de alac (spelt flour)... articol complet

Mucenici pufosi cu miere

Data:07.03.2012

(16 mucenici)500g faina pt. paine25g drojdie proaspata (sau 6~7g drojdie uscata)150ml apa... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]