Blog culinar sustinut din Japonia
Napolitane-aperitiv cu spanac si branza
Data:14.06.20124 foi mici de napolitana (19x27 cm)400g spanac congelat (taiat)200g branza-crema - la... articol complet
Tortulet din migdale, fara faina
Data:12.06.2012Un tortulet super-ciocolatos... fara ulei si fara faina! ;)(forma de 18 cm)300g faina de migdale... articol complet
Napolitane cu susan si miere
Data:07.06.2012O reteta foarte, foarte simpla si cu ingrediente putine, dar delicioasa! 5 foi mici de napolitana... articol complet
Prajitura cu gem - de post
Data:20.05.2012V-a mai ramas cumva vreun borcan de gem ratacit prin camara si vreti sa scapati de el mai repede?... articol complet
Chec cu fructe uscate - fara zahar
Data:17.05.2012Un chec usor de preparat si plin de fructe uscate... din acest motiv am si considerat ca nu mai... articol complet
Supa de bame
Data:24.04.20121-1/2 ceapa tocata marunt3 catei de usturoi - tocati marunt3 pachete cu bame (fiecare... articol complet
Pasca cu stafide si ciocolata
Data:13.04.2012(3 pascute de 17cm)aluat1kg faina pt. paine2 pliculete drojdie uscata (14g)3 lingurite sare380g... articol complet
Tort Sacher de post
Data:07.04.2012(forma de 18cm)blat400g faina60g cacao4 lingurite praf de copt200ml ulei240ml lapte de soia80ml... articol complet
Chec din faina de hrisca
Data:05.04.2012Aroma fainei de hrisca combinata cu cea a scortisoarei si nucsoarei fac din acest chec un... articol complet
Scones cu fulgi de cartof
Data:03.04.2012(pt. 16 scones)3 cani de faina (eu am pus de alac / spelt) (1 cana = 200ml)1/2 cana faina de mei... articol complet
Mini "Choux à la crème" - de post
Data:29.03.2012(pt. 20 de mini-choux)ingrediente A20g ulei60g apa30g faina pt. prajituriun praf de... articol complet
Crema de cacao - de post
Data:29.03.20121-1/4 cana (120g) faina de mei (Foxtail millet / Setaria italica)3 cani apa (600ml)6 linguri... articol complet
Crema de vanilie - de post (2)
Data:29.03.20121-1/4 cana (120g) faina de mei (Foxtail millet / Setaria italica)3 cani apa (600ml)1/2 sau 1 cana... articol complet
Sakura anpan
Data:28.03.2012"Anpan" este un soi de chifla dulce umpluta cu pasta dulce de fasole. Cea mai populara este... articol complet
Sakura-an
Data:28.03.2012Este o pasta de fasole alba cu aroma de sakura (flori de cires). Dulciurile cu aceasta aroma sunt... articol complet
Shiro-an (pasta dulce de fasole alba)
Data:28.03.2012300g fasole albazaharLa fel ca si pasta de azuki, pasta dulce de fasole alba este un... articol complet
Koya-Dofu fiert
Data:23.03.201212 bucati koya-dofu1l dashi sau supa de legume10 linguri rase de zahar6~7 linguri sos de soia5... articol complet
Koya-dofu / Koori-dofu
Data:23.03.2012Koya-dofu este tofu congelat si apoi uscat. Se pare ca acum aprox. 800 ani in urma, calugarii... articol complet
Soda bread
Data:19.03.2012(2 paini mici sau una mare)250g faina de secara (macinata fin)250g faina de alac (spelt flour)... articol complet
Mucenici pufosi cu miere
Data:07.03.2012(16 mucenici)500g faina pt. paine25g drojdie proaspata (sau 6~7g drojdie uscata)150ml apa... articol complet